Ztrata vody 1.9
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ztrata vody 1.9
Zdravim vsechny. Mame ted zase jeden novy problem zacala se mi ztracet voda a vubec nevim kam. Nastinim problem.
Nekdy najedu 300 km a neztrati se mi skoro vubec nic, potom jedu 20 km a dolejvam 1,5 vody. Zatim to vypada pokud netopim tak se voda neztraci. Teplota mi nelita takze tesneni pod hlavou by to nemelo byt, z vyfuku zadna para nejde, jenom kolem expanzky je trochu nacakano, myslel jsem si ze to bude expanzkou, ale aby vylitalo tolik vody to je podle mne blbost. Topeni trosku smrdi. A pod autem nikky zadna louze neni. V oblasti topeni i pod autem taky nic sucho jako na pousti a ta voda nekam musi prece mizet.
Ford Galaxy 1.9 Tdi, 110 PS, r.v. 1999
Nekdy najedu 300 km a neztrati se mi skoro vubec nic, potom jedu 20 km a dolejvam 1,5 vody. Zatim to vypada pokud netopim tak se voda neztraci. Teplota mi nelita takze tesneni pod hlavou by to nemelo byt, z vyfuku zadna para nejde, jenom kolem expanzky je trochu nacakano, myslel jsem si ze to bude expanzkou, ale aby vylitalo tolik vody to je podle mne blbost. Topeni trosku smrdi. A pod autem nikky zadna louze neni. V oblasti topeni i pod autem taky nic sucho jako na pousti a ta voda nekam musi prece mizet.
Ford Galaxy 1.9 Tdi, 110 PS, r.v. 1999
Ford Galaxy, 1,9 TDI 110 PS r.v. 1999
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
bude to asi těsnění pod hlavou, ze začátku mi to takytakhle dělalo a expanzka pocintaná. Jak tomu dáš čočku, tak to vyhází vodu přes víčko. Udělal bych test na CO2 ve vodě.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

nech si zkontrolovat rovinu na bloku rádo se to propadává a nový těsnění pak nepomůže 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
já vyměnil víčko a od té doby OK,takže takKec píše:Měl jsem to samý. Vyměnil jsem víčko, nepomohlo. Hadice byli trochu tvrdčí, bylo to těsnění. 1 válec -voda ,takže srovnání hlavy, nové těsnění. Rovnou jsem udělal i komplet servis, tj, rozvody, žhaviče, nový trysky. teď vše OK.
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Ty blaho to je prispevku, uz jsem si pujcil celou expanzku tak nejdriv vyzkousim ji, a potom se juknu na to tesneni. Vodu v oleji nemam, a okna se mi nemlzi tak doufam, ze to nebude u radiatoru, protoze rozebirat pristrojovku se mi moc nechce. Jinak diky za rady. Jo a auto je porad to sami. Samozrrejmne si chci ted koupit novy a hned se to musi zacit sr..... 

Ford Galaxy, 1,9 TDI 110 PS r.v. 1999