ocelová nádrž

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

ocelová nádrž

Příspěvek od slovacek.milos »

provozuji celkem čtyři motory na paliva všeho druhu :? , zjistil jsem že pokud má motor ocelovou nádrž tak esterifikát i RO má tendence se usazovat na dně, jakoby medovina, pokud se leje kde co i sem tam nafta tak se usazaenína i rozpouští a ucpe přívod paliva, je zajímavé že v plastové nádrži je čisto tento jev tam není a používám do všech motorů stejné palivo, kdo máte ocelové nádrže dejte si plastový průhledný odkalovač nebo filtřík, včas upozorní, na problém miloš
oldaf
Aktivista

Re: ocelová nádrž

Příspěvek od oldaf »

slovacek.milos píše:provozuji celkem čtyři motory na paliva všeho druhu :? , zjistil jsem že pokud má motor ocelovou nádrž tak esterifikát i RO má tendence se usazovat na dně, jakoby medovina, pokud se leje kde co i sem tam nafta tak se usazaenína i rozpouští a ucpe přívod paliva, je zajímavé že v plastové nádrži je čisto tento jev tam není a používám do všech motorů stejné palivo, kdo máte ocelové nádrže dejte si plastový průhledný odkalovač nebo filtřík, včas upozorní, na problém miloš
To mě teda nikdy nenapadlo proč když tankuju ze sudu tak v tom oleji jsou sem tam takový slizký hustý cucky a z plastových barelů mi to nedělá.
slovacek.milos
Aktivista

taky mě to nenapalo minulý rok jsem měl stejné problémy multicar22 celý rok nic až při svážení sena, bylo vedro a podávací čerpadlo bylo KO každou hodinu, to samé všera celý den cucky sliz u 1.9 D a SDi mám ty průhledné odkalovače a je tam čisto, mají plastové nádrže, u eresa jsem tu nádrž čistil dvě hodiny, makadam ředidlo 6000 katastrofa, ten binec umí ucpat totál holendr, na stopro je tam souvislost stím plechem, třeba na to někdo přijde miloš
slovacek.milos
Aktivista

také jsem si vzpoměl i už psal že jsem jednou ve tři ráno vytáhl ze sudu čerpadlo co se šroubuje do otvoru a ta trubka pozinkovaná co vede na dno byla jak svíčka obalená potrhaným parafínem :o :? :o čuměl jsem jak puk :-D miloš
waqw
Přispěvovatel

Příspěvek od waqw »

No já jsem měšl sliz a ucpanou nádrž a tu mám z plastu. Takže zřejmě materiál nádrže nemá až zase takový vliv ;) ;)
slovacek.milos
Aktivista

waqw píše:No já jsem měšl sliz a ucpanou nádrž a tu mám z plastu. Takže zřejmě materiál nádrže nemá až zase takový vliv ;) ;)
a třeba nenalils ho tam :? že provozuji čtyři motory a třeba do SDi fobie jsem čuměl v březnu a super čtyřletý provoz a čisto žádný náznak usazenin, je to jen pokec zkučenost, klidně shoda náhod miloš
karel.tdi
Sběrač informací

Příspěvek od karel.tdi »

miloš
mels spatnej ester, to se stava i u benzinek proste spatna varka neaditivovals, nepouzils detergenty to je potreba a obcas i antioxidanty, nalej a uvidiš.
karel
slovacek.milos
Aktivista

karel.tdi píše:miloš
mels spatnej ester, to se stava i u benzinek proste spatna varka neaditivovals, nepouzils detergenty to je potreba a obcas i antioxidanty, nalej a uvidiš.
karel
ester mám vlastní výroby a k benzínce jezdím jen s petlahví do sekačky, letos mi to samé jak na té mulině udělal RSO9, a jak píšu provozuji fábku feldu a mulinu a RS a leju stejné palivo aditivum kernite 1ml na litr miloš
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

může mě někdo vysvětlit co je to ten estrifikát

- z čeho se to dělá ?
- jak se to dělá ?
-a jestli můžu jezdit na vyfritovanej olej kterej sem cedil přes hadr
a pak přes olejovej filtr ze š-120

-musí se takhle filtrovanej olej ještě nějak upravovat?
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
slovacek.milos
Aktivista

bombastiq píše:může mě někdo vysvětlit co je to ten estrifikát

- z čeho se to dělá ?
- jak se to dělá ?
-a jestli můžu jezdit na vyfritovanej olej kterej sem cedil přes hadr
a pak přes olejovej filtr ze š-120

-musí se takhle filtrovanej olej ještě nějak upravovat?
(hm) a máš tu málo příspěvků? pomalu pročítej (crazy) miloš
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“