ocelová nádrž
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
ocelová nádrž
provozuji celkem čtyři motory na paliva všeho druhu
, zjistil jsem že pokud má motor ocelovou nádrž tak esterifikát i RO má tendence se usazovat na dně, jakoby medovina, pokud se leje kde co i sem tam nafta tak se usazaenína i rozpouští a ucpe přívod paliva, je zajímavé že v plastové nádrži je čisto tento jev tam není a používám do všech motorů stejné palivo, kdo máte ocelové nádrže dejte si plastový průhledný odkalovač nebo filtřík, včas upozorní, na problém miloš
Re: ocelová nádrž
To mě teda nikdy nenapadlo proč když tankuju ze sudu tak v tom oleji jsou sem tam takový slizký hustý cucky a z plastových barelů mi to nedělá.slovacek.milos píše:provozuji celkem čtyři motory na paliva všeho druhu, zjistil jsem že pokud má motor ocelovou nádrž tak esterifikát i RO má tendence se usazovat na dně, jakoby medovina, pokud se leje kde co i sem tam nafta tak se usazaenína i rozpouští a ucpe přívod paliva, je zajímavé že v plastové nádrži je čisto tento jev tam není a používám do všech motorů stejné palivo, kdo máte ocelové nádrže dejte si plastový průhledný odkalovač nebo filtřík, včas upozorní, na problém miloš
-
slovacek.milos
- Aktivista
taky mě to nenapalo minulý rok jsem měl stejné problémy multicar22 celý rok nic až při svážení sena, bylo vedro a podávací čerpadlo bylo KO každou hodinu, to samé všera celý den cucky sliz u 1.9 D a SDi mám ty průhledné odkalovače a je tam čisto, mají plastové nádrže, u eresa jsem tu nádrž čistil dvě hodiny, makadam ředidlo 6000 katastrofa, ten binec umí ucpat totál holendr, na stopro je tam souvislost stím plechem, třeba na to někdo přijde miloš
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
a třeba nenalils ho tamwaqw píše:No já jsem měšl sliz a ucpanou nádrž a tu mám z plastu. Takže zřejmě materiál nádrže nemá až zase takový vliv![]()
-
slovacek.milos
- Aktivista
ester mám vlastní výroby a k benzínce jezdím jen s petlahví do sekačky, letos mi to samé jak na té mulině udělal RSO9, a jak píšu provozuji fábku feldu a mulinu a RS a leju stejné palivo aditivum kernite 1ml na litr miloškarel.tdi píše:miloš
mels spatnej ester, to se stava i u benzinek proste spatna varka neaditivovals, nepouzils detergenty to je potreba a obcas i antioxidanty, nalej a uvidiš.
karel
může mě někdo vysvětlit co je to ten estrifikát
- z čeho se to dělá ?
- jak se to dělá ?
-a jestli můžu jezdit na vyfritovanej olej kterej sem cedil přes hadr
a pak přes olejovej filtr ze š-120
-musí se takhle filtrovanej olej ještě nějak upravovat?
- z čeho se to dělá ?
- jak se to dělá ?
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
-
slovacek.milos
- Aktivista
bombastiq píše:může mě někdo vysvětlit co je to ten estrifikát
- z čeho se to dělá ?
- jak se to dělá ?