Spotreba a servisni interval rozvodu 2.0 TDI PD 100kw (BGW)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
no já jsem scopen se dostat na 3,7, ale to v noci při minimálním provozu. Bohužel nejsem jen sběrač informací, ale i bodůZdeněk M píše:No ja bych radsi zustal u tej B5 a koupil nakou 99 s 81kw TDI od Pd bych dal ruce pryc. Když s tím pojedes fakt tech rovných 90km/h tak se pod 5l na sto dostanes v poho. Ja mam B4 81kw,pri 90km/h mi bere pod 4,5l a zkousel jsem to dvakrat a mel jsem saní s kanystru 5l,a ujel jsem na to 120km a na podruhý 113km tak si to spocitej,vychazí to zhruba 4,2l ,výrobce udava asi 3,9l pri 90km/h ale ty decky neresím. Aby ti to nebralo a melo spotrebu jak ma,tak musí byt vaha ok,žadna dírka v koleru ani netesnost ve spojích u preplnovaní,pak to bude brat co má. No mezi náma,stejne to dlouho nevydržís jet 90km/h,když výs že to auto jede tak mu stejne obcas das pod ocas,nebo ne?petanzl píše:oktáva 81, spotřeba podle počítače je jiná než podle nádrže, je třeba palubní spotřebu vynásobit koeficientem 1,07, pak je to dost přesné:-) Takže místo krásných 5,4 jezdím za slušných 5,8, ale to je pořád ok. jinak jestli je totak sorry

Octavia 1,9 81Kw, kombi, 2000, 300 000
Přesně tak. Taky mam podobný pocit, že počítač pěkně kecá...petanzl píše:oktáva 81, spotřeba podle počítače je jiná než podle nádrže, je třeba palubní spotřebu vynásobit koeficientem 1,07, pak je to dost přesné:-) Takže místo krásných 5,4 jezdím za slušných 5,8, ale to je pořád ok. jinak jestli je totak sorry
A6 2,5TDI110KW240tis(olejnička)-šla hodně rychle pryč:-), BMW320D m-paket 100KW165tis(hodně fajn kára)-taky fuč, ale s hodně těžkým srdcem, aktuálně OCT 1,9TDI,AHF,81KW230tis, Superb 2.0 TDI 225tis
mě u O1 ASZ ukazuje palubák asi o 0,1 víc než je spotřeba podle tankování ( PDčkový nekecá na rozdíl od většiny rotaček). série jezdila tak nějak v klidu pod šest... prassát bude beztak minimálně o litr navíc.. takže pod 7 se budeš blbě dostávat 
OT - Prassáty tak spadly, že to tu má každý vůl - říkám tomu limuzína pro milionáře z chatrče... pak nemají na servis a brečí nebo chodí pěšky

OT - Prassáty tak spadly, že to tu má každý vůl - říkám tomu limuzína pro milionáře z chatrče... pak nemají na servis a brečí nebo chodí pěšky