FrancouzDefmanik píše:To bych tipnul na nějakého japonce nebo korejce ne??? U koncernu jsem to zatím ještě neviděl, ale možné je všechno.Toledak píše:
né každý alternátor má pomocné diody.Některé typy regulátorů berou info o napětí z první větve vynutí.
Velky odber z baterie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
To máš pravdu, Frantíci se nikdy do výroby aut neměli pouštět, mělo jim stačit víno a parfémy.Defmanik píše:Toledak píše: Francouz, ale výrobce BOSCH
tim hůř. Těm se snažim bránit, ale moc to nejde. Francouze nemam rád myšleno na auta, jinak francie je super. Ale to už je trochu
Nafta patří do TDi!
Toledak píše:To máš pravdu, Frantíci se nikdy do výroby aut neměli pouštět, mělo jim stačit víno a parfémy.Defmanik píše:Toledak píše: Francouz, ale výrobce BOSCH
tim hůř. Těm se snažim bránit, ale moc to nejde. Francouze nemam rád myšleno na auta, jinak francie je super. Ale to už je trochu
Nechci se hádat,ale já si na francouzský auta stěžovat nemůžu.Měl jsem 309,405 MI 16,306 sedan automat-s těma jsem byl ůplně spokojenej,hlavně s 306-mimo běžné údržby takřka bezúdržbový auto.
Teď mám 307 a ta už tak dokonalá hold není no,asi horší kus.
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života