Klimatizace Škoda Superb
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Klimatizace Škoda Superb
Zdravím všechny,mám problém s klimatizací na Superbu.Po ujetí asi 50km mi zamrzne výparník a ventilátor ho neprofoukne,tudíš z výdechů nic nejde.Už jsem vyměnil řídící jednotku,všechny servomotory,nastřikovací ventyl,čidla na výparníku a pořád stejné.Jako by to chladivo chodilo dovnitř už studené.Obě trubky jsou omrzlé ledem.Přepnu na Econ a za zhruba 5min to zase začne fouka,ale to je asi tím,že to trochu rozmrzna.Vždy je pod autem hrozně moc vody,ale to je taky logicky z toho ledu.Prosím moc o pomoc,už to řeším dva měsíce a pořád nic.Nevíte někdo,čím by to mohlo být.
asi moc tlačí nebo spatně naplněná co diagnostika nic neřekne?ani plnička nic?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Nováček
...jo,jo jak píšou kluci,jestli máš klimatronik tak by diagnostika měla napsat co vypnulo kompresor....
a v DP se píše co to je....
někde jsem četl zajímavou informaci,že když je filterdedydrátor ucpanej tak způsobuje velkou tlakovou ztrátu tudíž je velkej teplotní rozdíl mezi vstupem a výstupem z něho....
Zkoušel jsem to nahmatat rukou u mojí OI a jde to hůř(aby ses nezpálil o motor...)
Subjektivně žádnej rozdíl....
a v DP se píše co to je....
někde jsem četl zajímavou informaci,že když je filterdedydrátor ucpanej tak způsobuje velkou tlakovou ztrátu tudíž je velkej teplotní rozdíl mezi vstupem a výstupem z něho....
Zkoušel jsem to nahmatat rukou u mojí OI a jde to hůř(aby ses nezpálil o motor...)
Subjektivně žádnej rozdíl....
-
- Nováček