Klimatizace Škoda Superb

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
j-novis
Nováček
Odpovědi: 0

Klimatizace Škoda Superb

Příspěvek od j-novis »

Zdravím všechny,mám problém s klimatizací na Superbu.Po ujetí asi 50km mi zamrzne výparník a ventilátor ho neprofoukne,tudíš z výdechů nic nejde.Už jsem vyměnil řídící jednotku,všechny servomotory,nastřikovací ventyl,čidla na výparníku a pořád stejné.Jako by to chladivo chodilo dovnitř už studené.Obě trubky jsou omrzlé ledem.Přepnu na Econ a za zhruba 5min to zase začne fouka,ale to je asi tím,že to trochu rozmrzna.Vždy je pod autem hrozně moc vody,ale to je taky logicky z toho ledu.Prosím moc o pomoc,už to řeším dva měsíce a pořád nic.Nevíte někdo,čím by to mohlo být.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

asi moc tlačí nebo spatně naplněná co diagnostika nic neřekne?ani plnička nic?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
j-novis
Nováček

Příspěvek od j-novis »

Naplněná je správně,tlak je taky OK,tento týden děláno asi 5x.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

vstup i výstup při chodu měřeno?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
SCULLY
Přispěvovatel

Příspěvek od SCULLY »

A co třeba filtrdehydrátor .... :)
Palopanter
Nováček

Příspěvek od Palopanter »

Mám stejný problém,Vag vyčetl 792-Tlaový spínač klimy F 129,603-servomotor klapky upodlahy a nějaké odmrazovací klapy V 85 ,dál jsem zatím nedošel.
Dělám co můžu.
mva1
Přispěvovatel

Příspěvek od mva1 »

...jo,jo jak píšou kluci,jestli máš klimatronik tak by diagnostika měla napsat co vypnulo kompresor....
a v DP se píše co to je....
někde jsem četl zajímavou informaci,že když je filterdedydrátor ucpanej tak způsobuje velkou tlakovou ztrátu tudíž je velkej teplotní rozdíl mezi vstupem a výstupem z něho....
Zkoušel jsem to nahmatat rukou u mojí OI a jde to hůř(aby ses nezpálil o motor...)
Subjektivně žádnej rozdíl....
j-novis
Nováček

Příspěvek od j-novis »

Filtrdehydrátor jsem vyměnil,vag mi nic nepíše a dokonce jsem koupil i všechny nový čidla a pořád stejný.Kompresor tlačí 14 atmosfér,to je prý OK a pořád to zamrzá.Už mě to nějak nebavý řešit,ve čtvrtek to hodím do servisu a uvidím.
Palopanter
Nováček

Příspěvek od Palopanter »

Dej pak vědět na co v tom servisu přišli. :?
Dělám co můžu.
Richi
Přispěvovatel

Příspěvek od Richi »

To bude ranec .... :roll:
Držím palec.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“