Mondeo 2.0 TDCi

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
automotorsport
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Mondeo 2.0 TDCi

Příspěvek od automotorsport »

Čau,mám Mondeo 2.0 TDCi 96 kW r.v 2002 po startu za studena strasne kolísá volnoběh za tepla vsechno ok poradíte nekdo v čem může byt problém a jěště bych potřeboval info ohledně resetu servisu pokud se to da nejak udelat bez diagnostiky hledal sem to ve Workshopu a nic.

Dík všem za info. (hm) (hm)
papouch22
Aktivista

Příspěvek od papouch22 »

ja sem nevidel na mondeu 01 vejs interva :? l to maji az ty novy mondea a to se dela na volantu tlacitkama.. a nebo mondeo 96 az 01 tam se to resetuje spendlikem.. co diagnostika chyby jsou? na TDCi toho moc neudelas bez toho
automotorsport
Přispěvovatel

Zatím tam nic nesvítí ale myslel sem si že všechny nový auta mají ínterval na displeji na diagnostice jsem s tím zatím nikde nebyl budu muset nekam zajet a pak uvidím.
papouch22
Aktivista

Příspěvek od papouch22 »

focus taky nema interval. jak 1 tak 2. co zhavky? i kdyz pri takovymhle pocasi by to chytnout melo normalne. mondeo je spatny na palivovou soustavu a na vstriky jak je odpojis a vyndas tak uz to pak nejede treba vstrik z PSA motoru 1.4 se mi 2 dni vali na ponku dam ho tam a jede to. to se se vstrikem na mondeu nestane a muzes kalibrovat a nahravat jak jen chces zalepi se a hotovo. nemam je rad ty mondea TDCi
oranger
Přispěvovatel

Re: Mondeo 2.0 TDCi

Příspěvek od oranger »

automotorsport píše:Čau,mám Mondeo 2.0 TDCi 96 kW r.v 2002 po startu za studena strasne kolísá volnoběh za tepla vsechno ok poradíte nekdo v čem může byt problém a jěště bych potřeboval info ohledně resetu servisu pokud se to da nejak udelat bez diagnostiky hledal sem to ve Workshopu a nic.

Dík všem za info. (hm) (hm)
vstriky,
typicka zavada starsich TDCi
automotorsport
Přispěvovatel

Vstřiky tam byli delány cca pred 20 tis. a žádná změna,ještě se nekdy stává ze to ve velké rychlosti na plný plyn pocukava tak jako kdyby docházela nafta.Dík.
papouch22
Aktivista

Příspěvek od papouch22 »

jestli ti to na plny plyn pocukava tak zkus filtr palivovy vymenit.. jestli diagnostika napise maly tlak railu. tak cerpadlo papa taky jedna klasika (wallbash)
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

egr zkontroluj
Nissan Primera SW 1,9 DCi
Sonic
Přispěvovatel

Příspěvek od Sonic »

typuju že je to nějakej vstřikovač. Chce to na diagnostiku a zkoukni jaký to má korekční dávky. Myslim že by to mohla bejt přidřená tryska.
MIKO
Nováček

Příspěvek od MIKO »

Ahoj mám taky mondeo a musím říct že je to pěknej krám,mám s tím problémy cca rok buď to nechce nastartovat nebo to při zátěži pada do nouzového režimu no hrůza .Takový velký pohdlný auto a motor na h...
MOndeo 2.0 TDci 96 kW
Warlockvw
Přispěvovatel

Příspěvek od Warlockvw »

mne to robilo auto,odchadzalo mi cerpadlo...ale robilo to aj za tepla aj za studena
Profesionálne zváranie TIG-AC/DC,opravy zváraním auto-moto dielov-ocel,nerez,hliník.Zákazková kovovýroba

Škoda Octavia Combi 1,9 TDI 4x4,74 kW,ATD,6-ti kvalt-repas prevodovky od p.Ivan Sixta
Sonic
Přispěvovatel

Příspěvek od Sonic »

jestli to je čerpadlo tak když se vyndá dávkovací ventil na čerpadle tak tam jsou špony a docela dost.
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

spony najdes uplne vsude, i na vstricich, ve filtru, v nadrzi
Nissan Primera SW 1,9 DCi
Odpovědět

Zpět na „Ford“