Otvaranie dverí Golf4
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Otvaranie dverí Golf4
Zdravím,včera som nemohol otvoriť pravé predné dvere,centrál funguje normálne,ale keď chcem otvoriť dvere zvonku,tak sa mi to podarí až tak na piaty pokus,niekedy na prvy,vždy inak.Čím by to tak mohlo byť?Ďakujem za radu
GIV 1.9 PD 74kW
Re: Otvaranie dverí Golf4
a nebylo tam něco děláno na těch dveřích?? zkusil bych povolit to lanko co jde do vnější kliky.luo píše:Zdravím,včera som nemohol otvoriť pravé predné dvere,centrál funguje normálne,ale keď chcem otvoriť dvere zvonku,tak sa mi to podarí až tak na piaty pokus,niekedy na prvy,vždy inak.Čím by to tak mohlo byť?Ďakujem za radu
Jestli jsi stříkal dutiny v těch dveřích tak musíš vyčistit ten otevírací mechanismus. Mě to po vystříkání nešlo otevřít vůbec.luo píše:Zdravím,včera som nemohol otvoriť pravé predné dvere,centrál funguje normálne,ale keď chcem otvoriť dvere zvonku,tak sa mi to podarí až tak na piaty pokus,niekedy na prvy,vždy inak.Čím by to tak mohlo byť?Ďakujem za radu
Golf V 1.9 TDI 77kw r.v. 05 SRN
luo píše:Zdravím,včera som nemohol otvoriť pravé predné dvere,centrál funguje normálne,ale keď chcem otvoriť dvere zvonku,tak sa mi to podarí až tak na piaty pokus,niekedy na prvy,vždy inak.Čím by to tak mohlo byť?Ďakujem za radu
vatahni z vých dverí vložku zámku/kam dávaš kluč/ a uvidíš tam lanko skus ho trocha došponovat
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele: