ARL a 210PS?!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- subz3ro_tdi
- Aktivista
steve.m: Nemozes cakat ze ti tu niekto povie z akeho obalu, s akym kompresorom a ako upravenym vyfukom si mas urobit hybrid.... to je know-how ktorym sa par ludi co tomu rozumie zivi...
Na 200 koni ti uz hybrid z GT17 stacit nebude, resp. to bude brutalne na hrane..... daj tam GT2052 ako ti radi TDIFun, ak prekonas zastavbu tak je to bezproblemovo odlatitelne turbo s celkom peknym spodkom 
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Zavolej Andremu, posklada ti hybrida do obalu VB s malejma upravama (vstup, vystup na kompresoru) a cena je kolem 20tis. ted sem kupoval hybrida na Octavku 2 103kw (potencial plus minus 200hp). po instalaci se seriovym softem auto ozilo. sbiralo se to cca od 1800ot, od 2000ot peknej zatah. bude se delat soft, zatim serie. typek byl spokojenej - peknej zvukovej doplnek kdyz se roztocilo do plnejch.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
tak mi vysvetli naco ti je 200ps bezpecnych na bezne jazdenie?na bezne jazdenie ti bohato postacuje co mas...ked si citam co pises v tomto vlakne ,tak mi pripada ze nevies co chces...steve.m píše:no jasné to chápem ale do tej prestavby sa mi veľmi neche , nie je čas na dolaďovanie a prerábanie , auto ma musí voziť do práce a tam vidím problém , skôr sa prikláňam k GT17..
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
to turbo musím meniť tak či tak , takže sú dve alternatívy bud dám origo alebo už ked pár eurášov priložím tak mám lepší základ . príp. môžem mať dva softy šetrnejší a športový preto váham či alý hybrid alebo väčší ale ved s tebou som to už riešil raz .cupra píše:tak mi vysvetli naco ti je 200ps bezpecnych na bezne jazdenie?na bezne jazdenie ti bohato postacuje co mas...ked si citam co pises v tomto vlakne ,tak mi pripada ze nevies co chces...steve.m píše:no jasné to chápem ale do tej prestavby sa mi veľmi neche , nie je čas na dolaďovanie a prerábanie , auto ma musí voziť do práce a tam vidím problém , skôr sa prikláňam k GT17..
musím si ešte raz prečítať všetky príspevky ohľadom GT 20.. a premyslieť čo bude dobré
Naposledy upravil(a) steve.m dne 29 čer 2009, 19:48, celkem upraveno 1 x.
VW GIV (arl) chip by Mvolesko cca 180 ,460Nm
- TDIfun
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
To tak obcas je, chcou 250 koni a zaruku na 100 000km a vozit se porad fulll kotel.cupra píše:tak mi vysvetli naco ti je 200ps bezpecnych na bezne jazdenie?na bezne jazdenie ti bohato postacuje co mas...ked si citam co pises v tomto vlakne ,tak mi pripada ze nevies co chces...steve.m píše:no jasné to chápem ale do tej prestavby sa mi veľmi neche , nie je čas na dolaďovanie a prerábanie , auto ma musí voziť do práce a tam vidím problém , skôr sa prikláňam k GT17..
to zase nie , na spotrebu a ked treba niečo obehnúť tak z rezervouTDIfun píše:To tak obcas je, chcou 250 koni a zaruku na 100 000km a vozit se porad fulll kotel.cupra píše:tak mi vysvetli naco ti je 200ps bezpecnych na bezne jazdenie?na bezne jazdenie ti bohato postacuje co mas...ked si citam co pises v tomto vlakne ,tak mi pripada ze nevies co chces...steve.m píše:no jasné to chápem ale do tej prestavby sa mi veľmi neche , nie je čas na dolaďovanie a prerábanie , auto ma musí voziť do práce a tam vidím problém , skôr sa prikláňam k GT17..
daj seriu turbo VB mas to bez problemov a pri normalnom zaobchadzani nemas zaden problem...kone mas pekne a vie m ako idu z passatom sa to neda porovnat aj ked teraz uz mam porovnatelne kone,ale rozdiel vo vahe 300 kg je extra moc...ty si neni typ co che max vykon...(aspon podla prispevkov)daj seriu a mas pokoj...GT 20 naladit neni sranda,a tolko starosti po kazdom preteku ti nepotrebujes...steve.m píše:to zase nie , na spotrebu a ked treba niečo obehnúť tak z rezervouTDIfun píše:To tak obcas je, chcou 250 koni a zaruku na 100 000km a vozit se porad fulll kotel.cupra píše:tak mi vysvetli naco ti je 200ps bezpecnych na bezne jazdenie?na bezne jazdenie ti bohato postacuje co mas...ked si citam co pises v tomto vlakne ,tak mi pripada ze nevies co chces...
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Jozef, to si trosku prestrelil, nie?
Myslim ze aj TDIFun moze potvrdit, ze GT20 naladit prinasa menej problemov a kompromisov, ako nejaky GT17 hybrid, kde jednak potrebujes kvoli velkemu kompresoru dostatocne mnozstvo plynov aby si to roztocil z nizkych otacok, jednak to v tych vysokych je problem uregulovat kvoli malej vyfukovej casti - takze bojujes s protitlakom a castokrat fukas viac ako by si chcel vo vysokych otackach len z toho titulu, ze sa to neda na nizsi tlak zregulovat
Aj ked samozrejme ak hovoris iba o VB ako alternative ku GT20, tak tam nie je o com, tam je to najlahsie, ale pokial chce chalan silou mocou 210 koni, tak asi nie je o com 
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
kapku som prestrelil to je jasne,ale:subz3ro_tdi píše:Jozef, to si trosku prestrelil, nie?Myslim ze aj TDIFun moze potvrdit, ze GT20 naladit prinasa menej problemov a kompromisov, ako nejaky GT17 hybrid, kde jednak potrebujes kvoli velkemu kompresoru dostatocne mnozstvo plynov aby si to roztocil z nizkych otacok, jednak to v tych vysokych je problem uregulovat kvoli malej vyfukovej casti - takze bojujes s protitlakom a castokrat fukas viac ako by si chcel vo vysokych otackach len z toho titulu, ze sa to neda na nizsi tlak zregulovat
Aj ked samozrejme ak hovoris iba o VB ako alternative ku GT20, tak tam nie je o com, tam je to najlahsie, ale pokial chce chalan silou mocou 210 koni, tak asi nie je o com
1.nie kazdy ma moznost ako ty,ja TDIFUN si to dat doladovat na brzde doslova kedy chce(a bez toho to potom ide o nicom)
2.velky vykon mu je na nic,ked to chce len na obcasne obiehanie,ked inac jazdi na spotrebu
3.pokial by si tu upravu nerobil sam vyslo by ho o moc viac penazi min dvojnasobok,dopasovat GT 20(priruba,hadice,zvody)
4.jednoducho seria slusne naladena mu splni vsetky svoje poziadavky...a to s max spolahlivostou...
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Beriem do bodky vsetko co si povedal, az na poslednu vetu... od toho som sa ja odvijal... chalan pisal ze ma 183 ps / 460 Nm... a podla vsetkeho chce ist s vykonom vyssie, cize neviem ci mu tam to VB turbo (ktore tam mal aj doteraz) splni vsetky jeho poziadavky
Sam vies, ze ked sa ti zda vykon malo, nikto ta nepresvedci ze to chodi dobre 
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
Ahojte
to je pravda že sám to robiť nebudem aj ked veľša vecí si viem urobiť ale času je málo , preto riešim túto dilemu či hybrid GT17 alebo GT20 ale viac prerábať a viac investícii .
nevie niekto koľko koní by sa dalo vyladiť z GT17.. hybrida ? len informatívne
Včera večer som prečítal celé vlákno ako tdifun prerábal na GT20 .. a všetky problémy okolo toho , a nebolo toho málo ale podarilo sa
to je pravda že sám to robiť nebudem aj ked veľša vecí si viem urobiť ale času je málo , preto riešim túto dilemu či hybrid GT17 alebo GT20 ale viac prerábať a viac investícii .
nevie niekto koľko koní by sa dalo vyladiť z GT17.. hybrida ? len informatívne
Včera večer som prečítal celé vlákno ako tdifun prerábal na GT20 .. a všetky problémy okolo toho , a nebolo toho málo ale podarilo sa
Stano mas pravdu koni je vzdycky malo
Steve.m neviem kolko by sa dalo dostat bezpecnych z hybrida GT17 to by mohli vedet odbornici na hybrid turba BH,andre skus s nimi taketo veci...a nezabudaj ked budes mat slusneho hybrida tak tych 200 je podla mna realnych ale keby viac tak limituju ta trysky, cize dalsich 20 tis kč...je na tebe aku cestu zvolis ja som ti moj nazor na to povedal...
Steve.m neviem kolko by sa dalo dostat bezpecnych z hybrida GT17 to by mohli vedet odbornici na hybrid turba BH,andre skus s nimi taketo veci...a nezabudaj ked budes mat slusneho hybrida tak tych 200 je podla mna realnych ale keby viac tak limituju ta trysky, cize dalsich 20 tis kč...je na tebe aku cestu zvolis ja som ti moj nazor na to povedal...
- TDIfun
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Seat Ibiza ASZ co jsme u nas ladily a vyhrava DragCup ma hybrida, FMIC z Cupry a chip. To je vse, odhadovanej vykon 190 - 195 koni. Pozor auto je osazeno Boost kontrolou a cidlem EGT. Pri lazeni bylo zapojeni jeste par snimani a vykon byl tim padem odlazen do hrany. Vstiky jsou serie a motor je pod stalou kontolou ridice. Auto ma maleho hybrida a s vetsim hybridem by to bylo jeste malinko lepsi. Vykon je na hrane ale ne tak ze by se melo neco poskodit.
P.S. Na VB malo a do GT20 se ti nechce tak tohle je asi nej reseni jak malinko posunout vykon dal s tim ze za tebou nelitaji mraky koure.
P.S. Na VB malo a do GT20 se ti nechce tak tohle je asi nej reseni jak malinko posunout vykon dal s tim ze za tebou nelitaji mraky koure.