Co vymenit aby dvere sli opat dobre zatvarat ?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kuro
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Co vymenit aby dvere sli opat dobre zatvarat ?

Příspěvek od kuro »

Hi

na 6 rocnom Passat idu vodicove dvere trochu tazsie zatvarat ako spolujazdcove, treba ich zatvarat z vacsej vzdialenosti ako spolujazdcove.

Nastavovanie zamku nepomohlo, ak sa dvere zatvarali dobre, uz neboli zarovno s karoseriou, znamena to ze su dvere krive (prip burane), ale odchadza zamok a po vymene noveho zamku pojdu lepsie zatvarat?

dikk
Sifon
Přispěvovatel

Příspěvek od Sifon »

Panty mas v poriadku? Nie su tie dvere spadnute?
Kolotoč TUNING
kuro
Přispěvovatel

Příspěvek od kuro »

No hore ako je tesnenie vonkajsie na dverach tak asi 2 mm nedolieha ale tolko by sa malo dostelovat posunutim zamku na karoserii, a skusal som a nepomohlo... Alebo zeby potom dole to niekde vadilo?
Co sa v takom pripade kupuje, nove panty, ci sa iba nastavia ?
dream7000
Aktivista

ahoj

Příspěvek od dream7000 »

daj to nejakemu šikovnemu karosarovi, ten na to kukne, väčšinou pomôže hrubá sila otvoriť dvere, chytiť a otvorené trochu pridvihnúť....
kuro
Přispěvovatel

Příspěvek od kuro »

Ja prave hrubu silu nechcem pouzit a preto potrebujem vediet ci skusit dat nove panty alebo novy zamok...
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

novy pant
dada211
Přispěvovatel

Příspěvek od dada211 »

nevím mám pocit že ty zámky nejdou seřizovat , díry jsou v zámkovém mechanismu pevně dané a ve dveřích taky. Takže tam není možno s ničím hýbat. Pak jedině na karoserii. Zajímalo by mě jak jsi mohl hýbat se zámkem ????
Škoda Octavie 1.9TDI 66 kW r.v 2004 A-4
tequilaman
Sběrač informací

Příspěvek od tequilaman »

hruba sila je bezna servisni praxe ale musi ji pouzit clovek ktery vi jak ji pouzit ;)
tequilaman
Sběrač informací

Příspěvek od tequilaman »

dada211 píše:nevím mám pocit že ty zámky nejdou seřizovat , díry jsou v zámkovém mechanismu pevně dané a ve dveřích taky. Takže tam není možno s ničím hýbat. Pak jedině na karoserii. Zajímalo by mě jak jsi mohl hýbat se zámkem ????
hybe se tim protikusem zamku co je na sloupku... ;)
dada211
Přispěvovatel

Příspěvek od dada211 »

promiň blbě jsem to přečetl tam píšeš " na karoserii "" , já se zeptám taky se dá hýbat na karoserii se zadním okem na zadních dveří ?? Mám tam potíž že se mi špatně zavírají a někdy musím s tím bouchnout. Tak bych to taky zkusil.
Škoda Octavie 1.9TDI 66 kW r.v 2004 A-4
kuro
Přispěvovatel

Příspěvek od kuro »

dada211 píše:nevím mám pocit že ty zámky nejdou seřizovat , díry jsou v zámkovém mechanismu pevně dané a ve dveřích taky. Takže tam není možno s ničím hýbat. Pak jedině na karoserii. Zajímalo by mě jak jsi mohl hýbat se zámkem ????
no predsa na karoserii mas to Ucko, ktore zapadava do zamku a to sa da hybat niekolko cm do stran
Jozef HORVATH
Nováček

Příspěvek od Jozef HORVATH »

kuro píše:Ja prave hrubu silu nechcem pouzit a preto potrebujem vediet ci skusit dat nove panty alebo novy zamok...
Trochu povoľ skrutky na pantoch a potom hrubá sila,pridrž a dotiahni.
kuro
Přispěvovatel

Příspěvek od kuro »

Kupil som nove panty, lebo vodicove dvere maju normalne volu hore dole, spojazdcove sa nehybu, takze snad nove panty pomozu.
enemy
Přispěvovatel

Příspěvek od enemy »

No ta hruba sila sila je ozaj v pohode mal by si vydiet jak to robia normalne v zavode niekedy sa cudujem ze kolko tie dvere vydrzia
Seat ibiza 1,9 Tdi AFN rok vyroby 98
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“