Ako prosim vas sa dostat k cerpadlu paliva. Veko v kufri na pravej strane som dal dolu. Odtocil holendre vytiahol plavak a odtocil velku plastovu maticu. tesniacu gumu som stiahol dolu ale von to nejde.Trocha sa to povitiahne ale ako tak do toho cumim tak sa to asi ani von cez ten otvor nemesti. Je nutne demontovat celu nadrz dolu alebo to ide nejak cez kufor?. Ide o to ze cerpadlo netlaci aj ked prud tam ide.
Mireck píše:Ako prosim vas sa dostat k cerpadlu paliva. Veko v kufri na pravej strane som dal dolu. Odtocil holendre vytiahol plavak a odtocil velku plastovu maticu. tesniacu gumu som stiahol dolu ale von to nejde.Trocha sa to povitiahne ale ako tak do toho cumim tak sa to asi ani von cez ten otvor nemesti. Je nutne demontovat celu nadrz dolu alebo to ide nejak cez kufor?. Ide o to ze cerpadlo netlaci aj ked prud tam ide.
ide to von ale je to brutalita....je to dole upevnene. musis ho pootocit o asi 15 stupnov a potom ide von. drzim palce. dufam ze mas plnu nadrz paliva ako ja
Mireck píše:Tak uz ho mam vonku
Cerpadlo je zatate nejde pretocit ani zospodu. Dakujem vsetkym
tak uz to len poskladat
Poskladat slo celkom dobre. Audi slape ako hodinky new cerpadlo origo Siemens VDO 183,5 € pultova cena. To povodne cerpadlo skapalo co auto stalo asi rok v bazare. Z bazaru ho ku mne iba dotiahli.