Baterka - dobíjení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
14,7 dobrý to hlídá regulace a když je baterka gumová nebo plně nabitá tak je to normální...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
slovacek.milos
- Aktivista
tak to já zas kotvu ještě neměl spíš se pojebal ten malý kolektor na kotvě to ale už umím přelisovatZdeněk M píše:JJ, Passat , Superb a vnem PD, tak maj Valea a v teh dou kotvy srát. Doject Valeo, pak ho vyhodit a dat tam Bosch. Kontrolka nesvítí, ale za behu se kotva prerurusuje a nenabijí to.Ladas píše:jestliže máš valeo je na 99% v prdeli kotva už jsem ti to říkal dopoledne zkoumáte dávno objevenéJinak Bosch Silver baterka je klump, měli ji u nas tri lidi a ani jednomu nevydržela dýl jak 3 roky. S tou to do -5 startuje, jak je víc tak už nic, jinak pres leto to tocí jak dabel, čim víc mrzne tak mín tocí. Ted mam v aute 7 let starou baterku ze 4 Golfa, naka Exide a tocí jak drak, Fungl nova Banner Power Bull tocila jak když mele z posledního, jak ta Silverka, Clověk nevý co ma už koupit, origo Moll stojí ranec, 70Ah pres 5000kc.
Asi ti skace uhlik po kroužku, když se to zatíží tak to jiskří a nestiha ho budit, proto ten pokles napětí. Ja když tocím kroužky na Bosch altiku, tak upinam kotvu do soustruhu a steluju hazivost na hodinky. Magneton se necha tocitklasicky, jeden konec hridele do sklicidla, druhej do hrotu, Bosch ne.slovacek.milos píše:mě spíš zaráží kde se tam bere těch 14,7 tam by mělo být kolem 14 a na volnoběh mírný pokles milošPetr Kašpar píše:voltově dobrý,na ten volnoběh supr ale ten pokles napětí při otáčkách? tak se chová altík když má prodřený nebo oválné kroužky,uhlíky odskakují.
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
tak to já zas kotvu ještě neměl spíš se pojebal ten malý kolektor na kotvě to ale už umím přelisovatZdeněk M píše:JJ, Passat , Superb a vnem PD, tak maj Valea a v teh dou kotvy srát. Doject Valeo, pak ho vyhodit a dat tam Bosch. Kontrolka nesvítí, ale za behu se kotva prerurusuje a nenabijí to.Ladas píše:jestliže máš valeo je na 99% v prdeli kotva už jsem ti to říkal dopoledne zkoumáte dávno objevenéJinak Bosch Silver baterka je klump, měli ji u nas tri lidi a ani jednomu nevydržela dýl jak 3 roky. S tou to do -5 startuje, jak je víc tak už nic, jinak pres leto to tocí jak dabel, čim víc mrzne tak mín tocí. Ted mam v aute 7 let starou baterku ze 4 Golfa, naka Exide a tocí jak drak, Fungl nova Banner Power Bull tocila jak když mele z posledního, jak ta Silverka, Clověk nevý co ma už koupit, origo Moll stojí ranec, 70Ah pres 5000kc.
dobrej alt to umí i 15,5
to ocení zvláště lidi co si hrajou s muzikou 
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista