to iste plati pre HID, i ked uz vidim namietky typu ,,sak to lehce prohodim na puvodni,,bobG3 píše:Bixenonová čočka - je to nový světlomet, homologace?![]()
Svítí to asi líp, ale protijedoucí Tě nebudou mít rádi. Pokud by se něco stalo v noci, a policajti si toho nevšimli, můžou si toho všimnout pojišťováci, takže za neschválený tech stav může majitel... a taky platí a pojišťovna ušetří.
Ty modré žárovky - jsou homologované? - jiná barva světla = jiný index lomu, svítí to jinak, dobře to pouze vypadá, protijedoucí tě mají rádi. Kamarád je měl a vyhodil, vypadá to že to svítí víc ale vidět je míň. Pokud není homologace - viz výše.
HID sady Xenony
Moderátoři: šulda, Moderátoři
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 
- scharan2000
- Přispěvovatel
Přesně to samé,ale teď se chystám na philipsky,tak uvidím....HarlyFXRS píše:Byly tady zmíněné Osram Night Breaker,tak se podělím o skušenosti.
Viditelnost při jízdě za tmy značně lepší,ale co se týká výdrže,mizerné.Po cca 2měsících odešla jedna žárovka a za chvíli i druhá (měl jsem je v Octavce 1-starý typ).Obyč.H4 už mám přes rok a stále fachčí.
ahoj zaujimava tema mal som hid6000K v stretavackach 2 roky svietili velmi pekne a nikto mi neblikal ci mi to verite alebo nie ale zase seat nema paraboli ako octavka.ale vcil je u nas v okrese obubena cinnost dopravnej policie polovacka na xenony.tak som zakupil 80W narvy do stretavaciek a HID som dal do dialkovych ked sa to zohreje svietia velmi pekne. 
toledo sport TDI PD upravy rok2009:kat off.
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
Na Aukru jsem ještě našel "Xenon žárovky H4"
Má někdo odzkoušené?
http://www.aukro.cz/item864476321_xenon ... ml#gallery
Má někdo odzkoušené?
toto si nekupuj lebo tam je az moc xenon plynuHarlyFXRS píše:Na Aukru jsem ještě našel "Xenon žárovky H4"
Má někdo odzkoušené?
za mokra to vobec nesvietitoledo sport TDI PD upravy rok2009:kat off.
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
100W ničemu nic neudělá. Měli jsme je hodně let ve všech autech a v pohodě. Jezdili jsme i se 160W, ale tam už to odnesly konektory na žárovkách... Jinak modrý žárovky nebrat! Svítivost za sucha mizerná, za mokra prakticky žádná a ještě to blbě vypadá. Není to bílý, ale modrý...tomiisp píše:to je tak na upaleni paraboly nebo kablu anebo spinace svetel
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Brácha měl ty samý HID v Leonu cupra R a žádnej zázrak. To světlo bylo dost ostrý. Ne, že by vyloženě oslňoval, ale příjemný to nebylo. Radši koupil orig. čočky od Helly.skoda405 píše:ahoj zaujimava tema mal som hid6000K v stretavackach 2 roky svietili velmi pekne a nikto mi neblikal ci mi to verite alebo nie ale zase seat nema paraboli ako octavka.ale vcil je u nas v okrese obubena cinnost dopravnej policie polovacka na xenony.tak som zakupil 80W narvy do stretavaciek a HID som dal do dialkovych ked sa to zohreje svietia velmi pekne.
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
- Warlockvw
- Přispěvovatel
Planujem kupit ciru optiku s čočkou a dam tam xenon vybojky,svetlo bude krasne orezane a je po probleme nie?akurat,ze sa xenony nebudu nastavovat automaticky ako original svetla
Profesionálne zváranie TIG-AC/DC,opravy zváraním auto-moto dielov-ocel,nerez,hliník.Zákazková kovovýroba
Škoda Octavia Combi 1,9 TDI 4x4,74 kW,ATD,6-ti kvalt-repas prevodovky od p.Ivan Sixta
Škoda Octavia Combi 1,9 TDI 4x4,74 kW,ATD,6-ti kvalt-repas prevodovky od p.Ivan Sixta
HarlyFXRS píše:Na Aukru jsem ještě našel "Xenon žárovky H4"
Má někdo odzkoušené?
"Xenonové žárovky" jsou pouze blbnutí lidí (marketing) a modré sklo... žádný oblouk-výboj, ale obyčejná žárovka
... mimochodem, k té "wattáži": ŽÁDNÁ 100W žárovka (H4, H7,...) NEMÁ HOMOLOGACI

GIV Variant TDi ???kW