Piskani turba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Piskani turba
Zajimalo by me,zda je normalni ze vydava turbo po cerstve repasy vetsi piskot nez stare turbo?Ten piskot je nejvice slyset od volnobeznych otacek tak k 1500-1600 otackam kde se hvizdot stisi a je uz normalni.Nejvice bych rekl ze to jde slyset pri studenem motoru,po zahrati uz to je trosku slabsi.Jinak auto tahne pekne bez citelnych der ve vykonu a nepada do nouzoveho rezimu.Dekuji za nazory.
Seat Toledo (1M) 1.9TDI, r.04, ASV, EGR OFF
-
- Aktivista
Re: Piskani turba
Bigr píše:Zajimalo by me,zda je normalni ze vydava turbo po cerstve repasy vetsi piskot nez stare turbo?Ten piskot je nejvice slyset od volnobeznych otacek tak k 1500-1600 otackam kde se hvizdot stisi a je uz normalni.Nejvice bych rekl ze to jde slyset pri studenem motoru,po zahrati uz to je trosku slabsi.Jinak auto tahne pekne bez citelnych der ve vykonu a nepada do nouzoveho rezimu.Dekuji za nazory.
múžeš mít i problém s výfukem díra jak kráva, vlnovec, i klidně upadlý výfuk a to turbo má takový projev miloš
Re: Piskani turba
stačí vysipanej katalizátor taky mi to tak píská jak píšešslovacek.milos píše:Bigr píše:Zajimalo by me,zda je normalni ze vydava turbo po cerstve repasy vetsi piskot nez stare turbo?Ten piskot je nejvice slyset od volnobeznych otacek tak k 1500-1600 otackam kde se hvizdot stisi a je uz normalni.Nejvice bych rekl ze to jde slyset pri studenem motoru,po zahrati uz to je trosku slabsi.Jinak auto tahne pekne bez citelnych der ve vykonu a nepada do nouzoveho rezimu.Dekuji za nazory.
múžeš mít i problém s výfukem díra jak kráva, vlnovec, i klidně upadlý výfuk a to turbo má takový projev miloš
No vyfuk byl prasklej hned za katem,ale ten je uz zavarenej.Kdyz sem koukal do nej tak byl vporadku,bez poskozeni.Vlnovec uz asi trosicku profukuje,protoze sem na nem nasel nejake cerne flicky,ale kdyz tam bylo stare turbo tak to nedelalo
Jinak hluk nejak zvysenej neni,a je to slysitellne jen od volnobehu do tech 15-16set otacek,pak zabere a uz piska slabeji.kazdej mi rika jak to krasne nepiska ale me se to moc nezda 

-
- Aktivista

To piskaní není pískaní ne, snad hvízdaní co řesis, je to normalní, sou privrenejsí lopatky a jak lehce proud spalin roztací turbinu tak to pohvizduje, musel bis ten sroubek na turbu, co je doraz pro packu povolit. Nedoporucuju na to sahat, muže se to pak od spodu huř roztacet, když ti to vadí, tak to skus, povol matku a 3 imbus a povitoc o pul otacky a uviis co to udela.Bigr píše:nene jsem za chrochtani rad,akorad sem se bal jestli sem nevyhodil prachy za repas!!!Je to pro me nezvykle,predtim tichoslapek a ted TURBO TRYSK
Akorad vykon stejnej
Chtel sem slyset nazory jestli je to vporadku nebo to mam reklamovat.Dle vasich nazoru mam byt rad ze jsem slyset
-
- Aktivista
kdo jezdí profí a má už večer nějkou tu promili tak má hliučné turba rád, ušetří to víc palivaBigr píše:nene jsem za chrochtani rad,akorad sem se bal jestli sem nevyhodil prachy za repas!!!Je to pro me nezvykle,predtim tichoslapek a ted TURBO TRYSK
Akorad vykon stejnej
Chtel sem slyset nazory jestli je to vporadku nebo to mam reklamovat.Dle vasich nazoru mam byt rad ze jsem slyset