Ty voe to je kilowatů jako v nějaké elektrárněsubz3ro_tdi píše:@Q7 V12: wtf?? vyse 300 koni v 2000 ot??to je vysmech nam chudakom co tu trapime 1.9tdi-cka... zmazte to

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ty voe to je kilowatů jako v nějaké elektrárněsubz3ro_tdi píše:@Q7 V12: wtf?? vyse 300 koni v 2000 ot??to je vysmech nam chudakom co tu trapime 1.9tdi-cka... zmazte to
A to je podle mě jen lehkej soft,dá se jít na 600ps v klidu,ale ten krouták to je masakr,to by měl někdo dát do nějakého lehkého auta,by to asi vzlítlo na sprintechsubz3ro_tdi píše:@Q7 V12: wtf?? vyse 300 koni v 2000 ot??to je vysmech nam chudakom co tu trapime 1.9tdi-cka... zmazte to
OK no hudba a tlmenie spravia svoje.subz3ro_tdi píše:S mojou Octou by som to moc neporovnaval........ ale urcite nema 1350kg... skor tak 1550
Tak já chtěl původně taky jen sprinty, ale naštěstí Humlovi došly, tak mi nezbylo než vzít PP a nelitujuMarkus01 píše:to Jammal: To by se mi taky líbilo, ale mám jenom sprinty takže asi bohužel.
Mě to po výměně přišlo takový svižnější v tom smyslu, že to rychlejš reaguje na plyn a má to lepší spodek. Auto jezdí bez kouře. Jinak jsem toho názoru, že víc by napovědělo přímý srovnání se sériovou 81kou na cestě.Jammal píše:Tak já chtěl původně taky jen sprinty, ale naštěstí Humlovi došly, tak mi nezbylo než vzít PP a nelitujuMarkus01 píše:to Jammal: To by se mi taky líbilo, ale mám jenom sprinty takže asi bohužel.Nevím jak moc udělají rozdíl při chipu, ale už před ním mi to s níma jelo krásně a docela bez kouře