Octavia 1,9 Tdi 66kw - předvstřik

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

albi-g
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od albi-g »

:)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

albi-g píše:kdyz za startuju tak starter to rostoci tak na 600ot. no a pak to kopne bum bum a bezi .....a zase chcipne
tak to máš asi hokej s bublinama do čerpadla máš průhlednou hadici k čerpadli jak jde nafta :? miloš
albi-g
Sběrač informací

Příspěvek od albi-g »

proste je mi divny ze to niky slape normalne a nikdy to jde nastartovat

a hned zase chcipne takze jedine co jsem zatim pochtil je 109ka .
Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

Kdyby to bylo rele 109 tak by si to asi nenatočil, pokud chytne a hned chcípne tak spíš problem s immo
albi-g
Sběrač informací

Příspěvek od albi-g »

mam jen jeden klic.....ale mic to nehlasi?nejlepsi je to ze jsem to nakonec mel i v porshe cb a rekli mi ze na nic neprisli v patek na tom delali a v pondeli rano to prej fungovalo ,takze se to oprevilo samo a ted to tu mam zase (hm)
albi-g
Sběrač informací

Příspěvek od albi-g »

7 mesicu prace jen okolo golfa a bude mne tu srat nejaka elektrika.se s toho...
SnakeSK
Přispěvovatel

Příspěvek od SnakeSK »

Tomas.cz píše:Doleva abys ubral.
dolava znamená v protismere hodinových ručičiek / smerom ku kufru auta?

Kolko to asi bude? čo keď to náhodou potočím moc? ďakujem ti velmi pekne za odpovede ;)
mistrkutil
Přispěvovatel

Příspěvek od mistrkutil »

Tak zase to rozseknem jednou provždy postavím se čelem k rozvodům motor se točí doprava po směru hodinových ručiček pokud mám čerpadlo chycené 3 šrouby v držáku čerpadla a rozvodové kolo má pouze středovou matku předvstřik nastavím otočením celého čerpadla ato: povolím 3 šrouby které drží čerpadlo a otočím čerpadlem ve směru hodinových ručiček jakoby od motoru předvstřik uberu, směrem k motoru tedy proti směru přidám, existuje varianta 2 ato: mám čeroadlo uchyceno 3 šrouby k držáku čerpadla ale rozvodové kolo je uchyceno také 3 šrouby k náboji se středovou matkou( náboj v žádném případě nepovolovat je zakápnut barvou většinou), povolím 3 šrouby co drží rozvodové kolo a otáčím nábojem za středovou matku buď po směru hodinových ručiček předvstřik přidám nebo proti směru uberu, čerpadlo stojí na místě. :kol1:
T4+B5,5
lucky.jack
Přispěvovatel

Příspěvek od lucky.jack »

SnakeSK píše:
Tomas.cz píše:Doleva abys ubral.
dolava znamená v protismere hodinových ručičiek / smerom ku kufru auta?

Kolko to asi bude? čo keď to náhodou potočím moc? ďakujem ti velmi pekne za odpovede ;)
Do leva je proti směru hodinových ručiček. Kolik to bude ti nikdo neřekne. Je to hodně citlivý, takže jen opravdu drcni, dotáhni šrouby(s citem), zkontroluj graf a když to nebude OK tak znovu. Někdy je to docela jebačka ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“