mam jen jeden klic.....ale mic to nehlasi?nejlepsi je to ze jsem to nakonec mel i v porshe cb a rekli mi ze na nic neprisli v patek na tom delali a v pondeli rano to prej fungovalo ,takze se to oprevilo samo a ted to tu mam zase
Tak zase to rozseknem jednou provždy postavím se čelem k rozvodům motor se točí doprava po směru hodinových ručiček pokud mám čerpadlo chycené 3 šrouby v držáku čerpadla a rozvodové kolo má pouze středovou matku předvstřik nastavím otočením celého čerpadla ato: povolím 3 šrouby které drží čerpadlo a otočím čerpadlem ve směru hodinových ručiček jakoby od motoru předvstřik uberu, směrem k motoru tedy proti směru přidám, existuje varianta 2 ato: mám čeroadlo uchyceno 3 šrouby k držáku čerpadla ale rozvodové kolo je uchyceno také 3 šrouby k náboji se středovou matkou( náboj v žádném případě nepovolovat je zakápnut barvou většinou), povolím 3 šrouby co drží rozvodové kolo a otáčím nábojem za středovou matku buď po směru hodinových ručiček předvstřik přidám nebo proti směru uberu, čerpadlo stojí na místě.
dolava znamená v protismere hodinových ručičiek / smerom ku kufru auta?
Kolko to asi bude? čo keď to náhodou potočím moc? ďakujem ti velmi pekne za odpovede
Do leva je proti směru hodinových ručiček. Kolik to bude ti nikdo neřekne. Je to hodně citlivý, takže jen opravdu drcni, dotáhni šrouby(s citem), zkontroluj graf a když to nebude OK tak znovu. Někdy je to docela jebačka