Pazvuky v interieru O1

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

pro? ty dve?e vr?ou?

auto se tak krout? a je to norm?ln?...(ale pro? nevr?e i prav? strana?)
1
10%
chyba je ve dve??ch, proto?e jsou nej?ast?ji otev?ran?, a m??ou to m?t na sv?dom? t?eba panty
9
90%

Celkem hlasů: 10

subz3ro_tdi
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od subz3ro_tdi »

josef10 píše:v me octavce absolutne nic nevrze je to r.v. 2003..... starsi rocniky pred faceliftem vrzaly ....
sorry, ale to je uplne zcestna uvaha..... co sa tyka faceliftu, tak ziadne zmeny uchytenia alebo licovania plastov, ani pouzitych materialov robene neboli.... takze je to skor asi o tom kde to auto parkuje, ci v garazi alebo vonku a hlavne na akych cestach jazdi..... po rozbitych cestach ti bude alebo zakratko zacne vydavat pazvuky aj nova O1, to mi ver.... ;) Co sa tyka veku automobilu a poctu najazdenych km tak to sa hadam ani nemusime bavit :-)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Kolega když jel po kotárech tam mu auto dost vrazlo někde pod palubkou, až to bylo celkem nepříjemné.
Tak jsme sundali spodní díl pod volantem, všechny šroubový spoje co šly se utáhli, třeba šrouby sloupku volantu nebo tý rozpěrný tyče, nebyly vyloženě povolený, ale utáhnout se nechaly, pak reléový box atd. A bylo po pazvukách.
josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

subz3ro_tdi píše:
josef10 píše:v me octavce absolutne nic nevrze je to r.v. 2003..... starsi rocniky pred faceliftem vrzaly ....
sorry, ale to je uplne zcestna uvaha..... co sa tyka faceliftu, tak ziadne zmeny uchytenia alebo licovania plastov, ani pouzitych materialov robene neboli.... takze je to skor asi o tom kde to auto parkuje, ci v garazi alebo vonku a hlavne na akych cestach jazdi..... po rozbitych cestach ti bude alebo zakratko zacne vydavat pazvuky aj nova O1, to mi ver.... ;) Co sa tyka veku automobilu a poctu najazdenych km tak to sa hadam ani nemusime bavit :-)
kdyz myslis hadat se s tebou nebudu...a nejedna se o zadnou zcestnou uvahu ale o fakta...... 8) Prvni octy vrzaly ve dverich jak svina, skodovka delala drobne upravy uchyceni stahovacek prave po faceliftu,drobnou znenu tvaru plastovych dilu a dalsi upravy ktere si uz opravdu nepamatuji takze nemas pravdu.... Ve skovce v Mlad . Boleslavi, Kvasinach jsem delal od roku 1997 a zrovna na 13 hale kde se octavia vyrabela se treba toto vrzani dost resilo... To jen pro tvoji informaci....
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

Tiez sa s tebou hadat nejdem, ale len pre tvoju informaciu, mam faceliftovy model a pazvuky som riesil niekolko rokov, postupne kym sa na vsetko poprichadzalo a k mojej spokojnosti elementarne chyby v navrhu dielov aj vyriesilo... takze taketo konstatovanie som musel komentovat :-)
To ze ma predfacelift neznamena ze mu to musi vrzat a takisto to ze ma niekto facelift neznamena ze nemoze, takze defacto ak si sa nechcel len pochvalit ze mas v aute ticho, tak je to zbytocne v tejto suvislosti spominat ;)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“