EGR .zaslepit ,nezaslepit ??? anketka :-))

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
chiptuning
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

odstavit egr aniz by svitila kontrolka jsem nemel problem davno pred tim nez zacalo tohle vlakno :P a myslim ze i vetsina mych kolegu ;)
Drag Power
Octavian II
Sběrač informací

Příspěvek od Octavian II »

Aha, a na co je tedy tohle vlákno?
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

Octavian II píše:Aha, a na co je tedy tohle vlákno?
asi o tom ,ze si to doma vagem nikdo neudela
Drag Power
Octavian II
Sběrač informací

To si děláš srandu. Toto strohé konstatování se tady analyzuje 30 stránek i přesto, že jsi měl EGR vypnutý dříve než bylo vlákno založeno? :D Myslím si, že se mýlíš. Myslím si, že celé toto fórum slouží určité skupině lidí, která se chce o své potíže podělit, ale také skupině lidí, která chce pomoci ty potíže vyřešit. Bohužel fórum slouží i lidem, kteří poradit nemohou, nechtějí nebo neumí.
To, že to nejde jsem si tady přečetl, ale snažil jsem se zjistit, proč to nejde a zda by se přece jen nějaké řešení nenašlo. Ukazuje se, že nenašlo. Odborník se projeví tím, že řekne proč to nejde. Rádoby odborník začne mlžit atd. Co dál? Dalších 30 stránek? Vím, že na tomto fóru je pár lidí, kteří těm autům fakt rozumí. Snad se z nich někdo najde a zkusí vysvětlit proč to nejde. Toť vše. Děkuju
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

To tvrdíš ty že se něco analyzuje 30stránek, všicihni neřeší jen OII kde egr nejde jen zaslepit ale musí se toto ošetřit i softwarově, u starších vozů to jednotka pozná ale neřeší to. VAGem to neuděláš i kdyby ses na hlavu stavěl, ale to asi nedokážeš pochopit, když se pořád ptáš jestli není nějaké řešení :P

Apropo pan chiptutuning je odborník na problematiku chipování apod. už řadu let proto mu odstavení egr nedělá problém.
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

... vše, co je sw úprava je tady striktně TABU, takže budeš muset hledat na jiných fórech, nejlépe na západ od ČR 8)... nebo si koupit sw produkt včetně základní know-how podpory...
GIV Variant TDi ???kW
Octavian II
Sběrač informací

Tomas.cz píše:To tvrdíš ty že se něco analyzuje 30stránek, všicihni neřeší jen OII kde egr nejde jen zaslepit ale musí se toto ošetřit i softwarově, u starších vozů to jednotka pozná ale neřeší to. VAGem to neuděláš i kdyby ses na hlavu stavěl, ale to asi nedokážeš pochopit, když se pořád ptáš jestli není nějaké řešení :P

Apropo pan chiptutuning je odborník na problematiku chipování apod. už řadu let proto mu odstavení egr nedělá problém.
:) Podívej se, jak jsi mi krásně poradil. Typické. Nedej bože, aby tady někdo nesouhlasil. Proč mi píšeš, že chiptuning je odborník? Já jsem přece neřek, že neni. Nemám nic proti nikomu, ale ty odpovědi . . .
Octavian II
Sběrač informací

Slavkov píše:... vše, co je sw úprava je tady striktně TABU, takže budeš muset hledat na jiných fórech, nejlépe na západ od ČR 8)... nebo si koupit sw produkt včetně základní know-how podpory...
To, že se zde nepíše o úpravách SW jsem nevěděl. Za normálních okolností bych se zeptal proč, ale zase se do mě někdo naveze, tak to asi nechám plavat.
Mohu se tedy zeptat, který SW produkt si mám koupit, abych mohl realizovat úpravu SW? Existuje víc druhů toho SW? Nebo je jenom jeden?
Děkuju
martinsidlo
Aktivista

Příspěvek od martinsidlo »

Octavian II píše:
Slavkov píše:... vše, co je sw úprava je tady striktně TABU, takže budeš muset hledat na jiných fórech, nejlépe na západ od ČR 8)... nebo si koupit sw produkt včetně základní know-how podpory...
To, že se zde nepíše o úpravách SW jsem nevěděl. Za normálních okolností bych se zeptal proč, ale zase se do mě někdo naveze, tak to asi nechám plavat.
Mohu se tedy zeptat, který SW produkt si mám koupit, abych mohl realizovat úpravu SW? Existuje víc druhů toho SW? Nebo je jenom jeden?
Děkuju
Víš,co je počítačové pirátství?Tak to je odborný chiptuning.A že za počítačové pirátsví můžeš do chládku asi také víš, TAK NA CO SE TADY PTÁŠ ?
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Octavian II
Sběrač informací

Chiptuning je počítačové pirátství? :D Jak je možné, že existují mraky firem, které to legálně provádí a nechávají si za to těžce platit? S takovou odpovědí nemohu souhlasit, sorry.

Spíš by mě zajímalo, který SW produkt si mám koupit, abych mohl realizovat úpravu SW? Existuje víc druhů toho SW? Nebo je jenom jeden?
Jsem přesvědčen, že koupí takového SW a realizací úprav v mém autě se ze mě nikdy nemůže stát počítačový pirát.
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

Kup alebo inak si zaobstaraj WinOLS a Galetto s funkcnym kablom a mas potrebne vybavenie na upravu map v RJ pre EDC15/16. Co-kde treba upravit si budes musiet najst na inych forach, alebo formou SZ, verejne sa to na tomto fore nerozobera z pochopitelnych dovodov. Aj tuto radu ber ako nutne zlo z mojej strany, takto by to nemalo fungovat...... nieco sa do... a budes musiet pajkovat pamate, pokial sa tomu nevenujes radsej to fakt zver odbornikom.
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Octavian II
Sběrač informací

No vida. Konečně normální odpověď. Dalším podrobnostem se samozřejmě nebráním, ale už se mám aspoň čeho chytit. Díky
Octavian II
Sběrač informací

Dovolte mi obrátit se na členy tohoto fóra ještě s jedním dotazem. Jak jsem před časem uvedl, změřil jsem na ŘJ01, kanálu 3 tyto hodnoty:
Přizpůsobení Kanál 003:
Uložená hodnota: 8192
840 /min Otáčky
132 W Výstup
30.0 Nm Kroutící moment
63.5 % Výkon/klapka

Může mi prosím někdo vysvětlit, co znamená hodnota 8192? Co se stane, když tuto hodnotu změním? Jaká jsou maxima a minima této hodnoty?
Děkuju
martinsidlo
Aktivista

Příspěvek od martinsidlo »

Octavian II píše:Dovolte mi obrátit se na členy tohoto fóra ještě s jedním dotazem. Jak jsem před časem uvedl, změřil jsem na ŘJ01, kanálu 3 tyto hodnoty:
Přizpůsobení Kanál 003:
Uložená hodnota: 8192
840 /min Otáčky
132 W Výstup
30.0 Nm Kroutící moment
63.5 % Výkon/klapka

Může mi prosím někdo vysvětlit, co znamená hodnota 8192? Co se stane, když tuto hodnotu změním? Jaká jsou maxima a minima této hodnoty?
Děkuju
Tak si ji změň a uvidíš,když si troufáš i na SW.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Octavian II
Sběrač informací

Aha. Teď jsi mi to vysvětlil a zároveň jsi ukázal, že věci rozumíš a že lidem ve fóru chceš pomáhat. Zkusím ještě vyčkat. Věřím, že se zde najde někdo, kdo tomu rozumí. Díky
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“