ADEPT NA BAN

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

BigMac24
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

odpo

Příspěvek od BigMac24 »

zx6ninja píše:climatronic funguje tak jak má? upravoval jsi zapojení? jinak pěkně jsi si s tím pohrál.. to muselo stát peněz.. kde zmizel ovladač s tunnel light?
Ahoj, climatronic jsem jen nahradil, větráčky a topení a zobrazování na columbusu funguje, ale jak to bude s chlazením to poznám případně až na jaře, topení jsem k tomu neměnil, to je fakt na tohle jsem zapoměl všechny tady upzornit, že FL ovladač climatroniku jsem tam jen dal

ohledně ovladače pro světla, garny mi dělal to LED denní svícení a ani nevím, že je tam jiný ovladač než jsi mi dělal Ty, nevšiml jsem si toho, prostě to denní svícení automaticky rozsvěcí LED a xenony si musím otočit
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

dával jsem ti ovladač se symbolem auto dohromady s deštovým senzorem!
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

svítí ti na climatronicu symbol auto i ac?
BigMac24
Přispěvovatel

odpo

Příspěvek od BigMac24 »

ty senzory - deštovej i světelnej fungují, ale že je tam jinej, to fakt nevím, ted je tam ten co je na fotce a ani jsem nevědel, že je tam jinej, asi to mělo důvod při té přestavbě na LED, nevim
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

montoval jsem ti spínač se symbolem auto, ještě jsi se ptal jak funguje ten symbol auto..
BigMac24
Přispěvovatel

odpo

Příspěvek od BigMac24 »

zx6ninja píše:svítí ti na climatronicu symbol auto i ac?
jéé, to ted z hlavy nevim, ale podsvícení funguje a co jsem zkoušel, tak všechny tlačítka po stisku svítí, ale v jakém poměru a vztahu svítí to nevim, o víku až bude čas tak se stavim a domluvíme se, uvažuju o tom BT handsfree, myslim, že najednou nesvítí, spousta lidí říkala, že ten climatronic jen tak nepojede, ale já ho nechal jen prohodit, konektory seděly a na 1.pohled pracuje jak má i se vším zobrazováním, těmhle věcem nerozumim
BigMac24
Přispěvovatel

Příspěvek od BigMac24 »

zx6ninja píše:montoval jsem ti spínač se symbolem auto, ještě jsi se ptal jak funguje ten symbol auto..
jasně, po startu se rozsvěcely hned xeny, ale ted mi tam garny z octavia clubu dodělával LED a ted ty se samo rozsvěcejí jako předtím xeny a ted když chci xeny tak musím tím ovaldačem otočit jako předtím to bylo automaticky furt pro xeny tzn. do svislé polohy, jestli je to tak jak má být, doufám, že je
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

to jo, ale ten vypínač tam mohl zůstat..
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

Climatronic ti bez předelávky topení nepůjde-v létě nebude pořádně chladit!!!!
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

mi chladí normálně.. a to mám combi!
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

Divné,když to všichni předělávaj a topení OII Face má o klapku míň.
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

prostě je to tak!
octavak
Sběrač informací

Příspěvek od octavak »

Mě se to auto líbí... Jak jsi měnil ten motor, tak má stejnej kód jako ten původní motor? Už sem to řešil na jednom autě co jsem měl... Neprošel sem evidenčkou a škodovka neumožňuje přestavbu... Šla by nějaká sleva?
BigMac24
Přispěvovatel

odpo

Příspěvek od BigMac24 »

původně tam byl BJB, já sehnal téměř novej BXE, který mechanik, přerazil na BJB tzn. mělo by vše být tak jak má, co se týká slevy, dám tomu týden a pravděpodobně slevím, potřebuju peníze na nový auto
Tomas.cz
Aktivista

Re: odpo

Příspěvek od Tomas.cz »

BigMac24 píše:původně tam byl BJB, já sehnal téměř novej BXE, který mechanik, přerazil na BJB tzn. mělo by vše být tak jak má, co se týká slevy, dám tomu týden a pravděpodobně slevím, potřebuju peníze na nový auto
Přerazil? :o
Koledujete si o malér jestli auto někdy půjde na ofiko stk nebo evidenční kontrolu, před časem jsem prodal motor, nový majitel přerazil kód a číslo, na stk to poznali a dali na zkoumání, staré číslo motoru zjistili a nám pak doma zvonila kriminálka...
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“