Výfuk TDI-zvuk
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Smoke
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Eddy91 píše:tak to mi rekni kam na tu technickou jezdis,,,ja z toho mam bobky jak svina ze me nepusti,misto katu mam rouruwr8 píše:oboji bez jedinyho problemu a bez podmazavaní
já mám kat kuchlej a ofiko stk no problem. u tebe s tou trubkou nevim, moc nápadný
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
opticky ti ho konrolovat nebude, ( newm o tom ze by to kdo delal ) a na Diesloch sa meria iba dymivost a to kat nezmeniEddy91 píše:tak to mi rekni kam na tu technickou jezdis,,,ja z toho mam bobky jak svina ze me nepusti,misto katu mam rouruwr8 píše:oboji bez jedinyho problemu a bez podmazavaní
VW golf IV, 1.9 TDI, 74 kw zatial vsetko povodne 
jak to más? ja myslel ze más jen cistou trubku od truba az dozadu,jak ted vim ze mas navarenej tlumic zpatky,to já uz ho tam taky mám,ale tu baňu toho katu tam nemáš ne?Smoke píše:Eddy91 píše:tak to mi rekni kam na tu technickou jezdis,,,ja z toho mam bobky jak svina ze me nepusti,misto katu mam rouruwr8 píše:oboji bez jedinyho problemu a bez podmazavaní
já mám kat kuchlej a ofiko stk no problem. u tebe s tou trubkou nevim, moc nápadný
VW G4 1,9 Tdi PD 85 kw AJM-chip cca 160 hp, 5,2 kw hudba 
-
Forest
- Aktivista
Pokud to dobre chapu a jen jsi vymlatil kat (takze jsi tam nenavaril vnitrni trubku), tak Ti tam vzniklo misto, kde se meni tlak a vznika tam pomyslny spunt, kde se Ti to pekne mele a moc bych se nedivil, kdyby to bylo jeste horsi, nezli neucpany kat.Smoke píše:to Eddy91 :
za katem rozpojil, vymlátil, nasadil a je to. žádný řezání, vaření atd, není nic poznat
Takze pokud vymlatit kat, tak jedine tak, ze ho vyjmout, horni cast rozparat, vymlatit, navarit trubku dovnitr, zavarit a vratit.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)