Stalo se mi to dvakrát a jednou zaseklé čerpadlo z bionafty poporazilo ponk a málem zmrzačilo kolegu, tak již opravené vozy jen poblafu okolo a dám je vyzkoušet zákazníkovi..Představa , že se mi to stane s vozem zákazníka a budu platit motor, mě vylečila...
přestal jet
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Já vím, že to dnes jinak nejde, ale pro tyhle problémy nemám rád turba..je to pojízdný problém..Sice je to možná tím, že většinou dělám auta po zenitu, ale pomyšlení, že budu někde topit pod kotel a motor mi čapne na olej a sežere mi celou náplň , než to utáhnu ke chcípnutí , mi bere radost z jízdy..
Stalo se mi to dvakrát a jednou zaseklé čerpadlo z bionafty poporazilo ponk a málem zmrzačilo kolegu, tak již opravené vozy jen poblafu okolo a dám je vyzkoušet zákazníkovi..Představa , že se mi to stane s vozem zákazníka a budu platit motor, mě vylečila...
nepropadat panice...
-
stanousek.1
- Přispěvovatel
pres kvalt dobrzdit do zdechnuti! V zadnym pripade vyjizdeni oleje! Turbo neni zdrojem problemu,lidi jsou zdrojem problemu pro turbo,protoze s tim neumi jezdit.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro