Este dodam, ze nie je nejako citit "turbo efekt", pricom na oktavke ano. A3ka taha da sa povedat ze stale rovnako, v celom spektre otacok.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
To je v pořadku že turbo nejni vubec slyšet, a že to tahne od spoda plynule bez žadneho kopance(zatahu od jistyh otaček) je taky v pořadku. To že ta okta třeba od 1500ot vystřelí a turbo je slyset, tak je to tím čipem.blade6591 píše:Caute, mam a3ku 1.9tdi 81kw. Problem nasledovny. Vobec nie je počut turbo, pritom auto ide ako má. Porovnal som to s octavkou, nacipovanou 66kw , vykon +- rovnaky, ale na oktavke je turbo zretelne pocut. Čim to moze byt sposobne ? dakujem za rychlu odpoveď.
Este dodam, ze nie je nejako citit "turbo efekt", pricom na oktavke ano. A3ka taha da sa povedat ze stale rovnako, v celom spektre otacok.
jojo, mě hvízdalo jako blázen, pak se rozsypalo, teď už tam mám 3. a neslyším turbo vubecZdeněk M píše:To je v pořadku že turbo nejni vubec slyšet, a že to tahne od spoda plynule bez žadneho kopance(zatahu od jistyh otaček) je taky v pořadku. To že ta okta třeba od 1500ot vystřelí a turbo je slyset, tak je to tím čipem.blade6591 píše:Caute, mam a3ku 1.9tdi 81kw. Problem nasledovny. Vobec nie je počut turbo, pritom auto ide ako má. Porovnal som to s octavkou, nacipovanou 66kw , vykon +- rovnaky, ale na oktavke je turbo zretelne pocut. Čim to moze byt sposobne ? dakujem za rychlu odpoveď.
Tak ako pisu vyssie, nemusis ho pocut. Ked ches mat istotu tak sprav logy cez VAG COM 1,3,11 a uvidis presne kolko ti turbo tlaci.blade6591 píše:Caute, mam a3ku 1.9tdi 81kw. Problem nasledovny. Vobec nie je počut turbo, pritom auto ide ako má. Porovnal som to s octavkou, nacipovanou 66kw , vykon +- rovnaky, ale na oktavke je turbo zretelne pocut. Čim to moze byt sposobne ? dakujem za rychlu odpoveď.
katalyzator? ma/nema?blade6591 píše:Caute, mam a3ku 1.9tdi 81kw. Problem nasledovny. Vobec nie je počut turbo, pritom auto ide ako má. Porovnal som to s octavkou, nacipovanou 66kw , vykon +- rovnaky, ale na oktavke je turbo zretelne pocut. Čim to moze byt sposobne ? dakujem za rychlu odpoveď.
pred smrtou nebude pískat.piskania sposobuju iné vplyvy ktoré nemaju na zivotnost vplyv (teda bavíme sa o tom beznom príjemnom pískaníjjuriss píše:no s tym piskanim si niesom az taky isty... niektorym chalanom z octaviaclubu turbo tiez piska ako meluzina a maju ho uplne v poriadku a niektry upne cisto nove a piskaju... jednym piskaju druhym nie... neodsudzoval by som to hned ze turbo je pred smrtou ked piska...