Este dodam, ze nie je nejako citit "turbo efekt", pricom na oktavke ano. A3ka taha da sa povedat ze stale rovnako, v celom spektre otacok.
A3 1.9tdi turbo zahada :)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A3 1.9tdi turbo zahada :)
Caute, mam a3ku 1.9tdi 81kw. Problem nasledovny. Vobec nie je počut turbo, pritom auto ide ako má. Porovnal som to s octavkou, nacipovanou 66kw , vykon +- rovnaky, ale na oktavke je turbo zretelne pocut. Čim to moze byt sposobne ? dakujem za rychlu odpoveď. 
Este dodam, ze nie je nejako citit "turbo efekt", pricom na oktavke ano. A3ka taha da sa povedat ze stale rovnako, v celom spektre otacok.
Re: A3 1.9tdi turbo zahada :)
To je v pořadku že turbo nejni vubec slyšet, a že to tahne od spoda plynule bez žadneho kopance(zatahu od jistyh otaček) je taky v pořadku. To že ta okta třeba od 1500ot vystřelí a turbo je slyset, tak je to tím čipem.blade6591 píše:Caute, mam a3ku 1.9tdi 81kw. Problem nasledovny. Vobec nie je počut turbo, pritom auto ide ako má. Porovnal som to s octavkou, nacipovanou 66kw , vykon +- rovnaky, ale na oktavke je turbo zretelne pocut. Čim to moze byt sposobne ? dakujem za rychlu odpoveď.
jojo, mě hvízdalo jako blázen, pak se rozsypalo, teď už tam mám 3. a neslyším turbo vubecZdeněk M píše:To je v pořadku že turbo nejni vubec slyšet, a že to tahne od spoda plynule bez žadneho kopance(zatahu od jistyh otaček) je taky v pořadku. To že ta okta třeba od 1500ot vystřelí a turbo je slyset, tak je to tím čipem.blade6591 píše:Caute, mam a3ku 1.9tdi 81kw. Problem nasledovny. Vobec nie je počut turbo, pritom auto ide ako má. Porovnal som to s octavkou, nacipovanou 66kw , vykon +- rovnaky, ale na oktavke je turbo zretelne pocut. Čim to moze byt sposobne ? dakujem za rychlu odpoveď.
GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW? 

Tak ako pisu vyssie, nemusis ho pocut. Ked ches mat istotu tak sprav logy cez VAG COM 1,3,11 a uvidis presne kolko ti turbo tlaci.blade6591 píše:Caute, mam a3ku 1.9tdi 81kw. Problem nasledovny. Vobec nie je počut turbo, pritom auto ide ako má. Porovnal som to s octavkou, nacipovanou 66kw , vykon +- rovnaky, ale na oktavke je turbo zretelne pocut. Čim to moze byt sposobne ? dakujem za rychlu odpoveď.
AUDI TT 1.8 T QUATTRO 225bhp - predane 
AUDI A4 1.9 TDI PD130 AWX 135.000 skutocnych km - bez uprav
AUDI A4 1.9 TDI PD130 AWX 135.000 skutocnych km - bez uprav
katalyzator? ma/nema?blade6591 píše:Caute, mam a3ku 1.9tdi 81kw. Problem nasledovny. Vobec nie je počut turbo, pritom auto ide ako má. Porovnal som to s octavkou, nacipovanou 66kw , vykon +- rovnaky, ale na oktavke je turbo zretelne pocut. Čim to moze byt sposobne ? dakujem za rychlu odpoveď.
tlmice na výfukovom potrubí ma/nemá
vlnovec-piskanie može sposobovat ked je deravý
turbína-piskanie sposobovat može nevyváženost,usadenniny na lopatkách
passat B5 1.9tdi
A8 2.5TDi 110kw
S8 4.2Q 268kw
A8 2.5TDi 110kw
S8 4.2Q 268kw
no s tym piskanim si niesom az taky isty... niektorym chalanom z octaviaclubu turbo tiez piska ako meluzina a maju ho uplne v poriadku a niektry upne cisto nove a piskaju... jednym piskaju druhym nie... neodsudzoval by som to hned ze turbo je pred smrtou ked piska...
Skoda Octavia 1.9TDI, ASV 81kW, r.v. 2002, 230tis. km, climatronic
Skoda Octavia Scout 2.0TDI, DJGA, 135kW, 7°DSG, r.v. 2018, 143tis. km
Skoda Octavia Scout 2.0TDI, DJGA, 135kW, 7°DSG, r.v. 2018, 143tis. km
pred smrtou nebude pískat.piskania sposobuju iné vplyvy ktoré nemaju na zivotnost vplyv (teda bavíme sa o tom beznom príjemnom pískaníjjuriss píše:no s tym piskanim si niesom az taky isty... niektorym chalanom z octaviaclubu turbo tiez piska ako meluzina a maju ho uplne v poriadku a niektry upne cisto nove a piskaju... jednym piskaju druhym nie... neodsudzoval by som to hned ze turbo je pred smrtou ked piska...
passat B5 1.9tdi
A8 2.5TDi 110kw
S8 4.2Q 268kw
A8 2.5TDi 110kw
S8 4.2Q 268kw