O1 - měkký pedál

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Dobře, to se tady probíralo, ale proč čoud při Tvé metodě zvedne krok, když sednutí na to nemá vliv..?Ohřátí kapaliny,samoovzdušnění..,probrání brzd. válce, nebo čemu to přičítáš..? Nejde mi to do palice, ale je možná , že jsem zabedněnej... :)
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

jericho-3 píše:Dobře, to se tady probíralo, ale proč čoud při Tvé metodě zvedne krok, když sednutí na to nemá vliv..?Ohřátí kapaliny,samoovzdušnění..,probrání brzd. válce, nebo čemu to přičítáš..? Nejde mi to do palice, ale je možná , že jsem zabedněnej... :)
jericho prostě bězvýchodná situace raplsystém :evil: pokudse vtom budeš pořád rýpadt tak se ti to stane,

no a proč to tak je to nevím, ale problém tou mojí metodou vyřeším, proto o tom kecám, ;) miloš
slovacek.milos
Aktivista

nogis píše:Jsem ze zvědavosti vyzkoušel Milošovu metodu :D a když jsem zastavil, tak ještě cca dvě minuty to z PP brzdiče syčelo, jak když na kotouč kape voda. Žádná tam ale být nemohla. Co se kde mohlo odpařovat?
nogis co to je PP brzdič, ;)
jirka1.9
Přispěvovatel

Příspěvek od jirka1.9 »

dvě oktávky co znám táty pašík a moje a4 u všech při šlápnutí větší silou pedál padá,. při natočenym motoru, bez motoru tvrdej (hm)

slovacek.milos :- (PP že by pravý přední ) (noteeth)
Audi A4 B5 quattro 1.9TDI 81Kw egr, kat- off-trysky PP 764, turbo-hybrid200ps, FMIC, chip
slovacek.milos
Aktivista

jirka1.9 píše:dvě oktávky co znám táty pašík a moje a4 u všech při šlápnutí větší silou pedál padá,. při natočenym motoru, bez motoru tvrdej (hm)

to já jich znám víc a nikdo to neřeší ;)
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Jj, pravej přední :D Zřejmě dostaly pořádně do těla, dalších cca 20km se jim pak vůbec nechtělo brzdit, ale už je to zase ok. Každopádně po té tvé "metodě" byl krok podstatně delší. ;) Odpoledne vyfotím kotouč, Zimmermanny už mi do baráku nesmí. (wallbash)
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
jirka1.9
Přispěvovatel

Příspěvek od jirka1.9 »

slovacek.milos píše:
jirka1.9 píše:dvě oktávky co znám táty pašík a moje a4 u všech při šlápnutí větší silou pedál padá,. při natočenym motoru, bez motoru tvrdej (hm)

to já jich znám víc a nikdo to neřeší ;)
¨
však já to taky neřešim , zatim to brzdí :D
Audi A4 B5 quattro 1.9TDI 81Kw egr, kat- off-trysky PP 764, turbo-hybrid200ps, FMIC, chip
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“