1.6 hdi

Citroen, Peugeot, Renault..

Moderátoři: šulda, Moderátoři

batoo
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od batoo »

kovma píše:Chlapci,

měli jste doma motory 1,6HDi? Vlastnili jste auta s těmito motory? Nebo jsou to řeči kamarád,známej měl,říkal?

Toho motoru bych se nebál. Já ho mám a spokojenost.třeba se jen o něj starat. Proč myslíte,že se prodávají jak na másle 1,6HDi? Protože to sou takový sračky jak vy říkáte?

někdy fakt nechápu

No konkretne z toho co tu ctu, tak treba jericho-3 s tim motorem delal, takze mi to neprijde mimo misu.
kovma
Sběrač informací

Příspěvek od kovma »

To bylo všeobecně myšleno. Každý Ti řekne něco jiného. Kamrád nedá dopustit na alfu, mechanik by si do baráku nikdy nepustil vw tdi.To máš různé.

Měl jsem tím namysli to, aby se ptal lidí, kteří to měli, nebo mají. Ne lidí, kteří
maj řeči typu JBP.
Peugeot407SW 1.6HDi
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Zrovna včera jsem mluvil s klukem, co jezdí tu 1,6HDI 80kw/ford Fokus/, jak jsem tak nadával a měnil tam ty vahadla a hydroštely a motor si brumlá a dle slov řidiče/jezdí dálky/ jezdí jako předtím..Ale jak dlouho, Měl bych z toho strach...A u auta, kde se již vyměnila skoro všechna ložiska v kolech a zadřené ložiskou na pravé poloose, je předpoklad, že 200000km již dávno překročilo..Zajímala by mne zkušenost majitele, který tento motor má a auto od nova, kolik na něm najel než lehnul. Ale určitě má výhodu v tom, že proti TDI se neřeší neustále nějaké turboregulace, dvouhmoťáky a vibrace../Tenhle zminovaný motor má původní dvouhmotu i turbo,a vlastně mimo hyder a vahadel téměř vše... :)
nepropadat panice...
stefi
Přispěvovatel

Příspěvek od stefi »

sa mi zda ze unosna zivotnost u hmotnostne tazsich aut je unho cca 250 tkm,potom ta auto s 1,6hdi zacina financne dost obtazovat (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Francouzské vozy“