nejdou otevřít dveře octávia I
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nejdou otevřít dveře octávia I
Zdarec,prosím o radu,nejdou mě na oktě 2002 otevřít dveře spolujezdce a to vůbec
zevnitř ani z venku,při tahu za kliku zevnitř, čudlík vyjede nahoru,ale jak kliku pustím,zase spadne,zámek je uplně mrtvý,žádné cvaknutí nic.Centrál i imo funguje v pořádku. Díky za každou radu!!!

Octavia combi 1,9 TDI,ASV,egr off,puky TT,jednohmota,VA,sprint764,FMIC.- už minulost
O II combi, BKD, brzdy 312-, turbo Oleg
dnes jsem jel asi 150km trasu a po návratu domů,ejhle zámek odemčen,ani nevím jak--Bohu díky,protože po demontáži sem zjistil,že byl zaseklý v té plastové části,kde jsou mikrospínače a ta je bez možné demontáže ze dveří ven nedostupná,-jedině nějakým brutální demoličním způsobem,ale to by musel být tapec dveří celý sundaný 

Octavia combi 1,9 TDI,ASV,egr off,puky TT,jednohmota,VA,sprint764,FMIC.- už minulost
Servus...Dufam, ze sa mi tuto diskusiu podari resuscitovat... riesim identicky problem.Bill píše:dnes jsem jel asi 150km trasu a po návratu domů,ejhle zámek odemčen,ani nevím jak--Bohu díky,protože po demontáži sem zjistil,že byl zaseklý v té plastové části,kde jsou mikrospínače a ta je bez možné demontáže ze dveří ven nedostupná,-jedině nějakým brutální demoličním způsobem,ale to by musel být tapec dveří celý sundaný
Dvere spolujazdca absolutne nereaguju - ani na DO, ostali zatvorene. Nedaju sa otvorit ani zvnutra ani zvonka. mechanicky ani nijak inak. Pritom centrál na vsetkych ostatnách dverách funguje. Ovladanie okna a zrkadla na zaseknutej strane funguje. Podarilo sa mi uplne demontovat tapacku ale tu som sa zasekol.. Neviem ako dalej... Skusal som mechanicky nejak odhaknut ten umelohmotny "jazyk" ale nic, zly pristup a je to zamknute, cize by som to vedel len zlomit hrubou silou. Co dalej??
Octavia Combi 1,9 TDi 81 kW
-
- Aktivista