hučení od kola

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

to uvidíš mirku sám, to jen taková začáteční teorie,

čeká tě tam čidlo abs, koroze, některé těhlice se nedají podepřít, vyrazit polosu nemožné, některá ložiska jsou s abs pokud ho vybalíš a neoznačíš si vedle, nkde dávají k tomu kartu na zkoušení která strana je na ABS, třeba fábku bez přípravku lisovat nesmíš http://www.techmobil.cz/39643/pripravky/ a tak ;)
mirek999
Přispěvovatel

Příspěvek od mirek999 »

Jo, to určitě, bral jsem tady tu čistou klasiku. Samozřejmě ty věci okolo co jsou nepočítám. To už jsme někde jinde.
johny
Přispěvovatel

Příspěvek od johny »

tak jsem byl u mechanika a ložisko na levé straně OK (to je to nové SKF) ale na pravé straně KO. Takže záhada vyřešena, ale je zajímavé že to je slyšet jen z té levé strany :)
seat toledo 1M - tak trochu série
brz00ro
Sběrač informací

strana

Příspěvek od brz00ro »

V autě je mnoho různých dutitn, takže směrové tunely zvukovodů jsou "nevyspytatlné".

Mne začaly kola nejen rachotit, ale také poblikávat ABS/ESP... a po výměně pneu vše super.
Chci nový šicí stroj: šicí stroje
vyšívání - výšivky zdarma a myslíte na Vánoce 2011
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

johny píše:tak jsem byl u mechanika a ložisko na levé straně OK (to je to nové SKF) ale na pravé straně KO. Takže záhada vyřešena, ale je zajímavé že to je slyšet jen z té levé strany :)
to tak dělá nejlepší je zvednout auto a točit kolem, zvuky se přenáší všelijak ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“