Trysky - dávejte sakra pozor, od koho kupujete!!!

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Forest »

nejsem-naivka píše:....a proto máte všude první místa....... hlavně u klávesnice
No ja nevim, Zdenek ted na R783 bez aditiv pojel toho cmoudice Kubajze. No, a pokud zprovozni W/M tak ti treba bude dejchat na zada ... nebo ty jemu? ;) Ale ty vlastne Octavii prodavas, takze to zjistime jen podle casu.

Kdyz jezdi tohle s max 270 konema, jak si bude asi pocinat s W/M? Obrázek

No, nechme se prekvapit :kol1:
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
nejsem-naivka
Přispěvovatel

Příspěvek od nejsem-naivka »

Forest píše:
nejsem-naivka píše:....a proto máte všude první místa....... hlavně u klávesnice
No ja nevim, Zdenek ted na R783 bez aditiv pojel toho cmoudice Kubajze. No, a pokud zprovozni W/M tak ti treba bude dejchat na zada ... nebo ty jemu? ;) Ale ty vlastne Octavii prodavas, takze to zjistime jen podle casu.

Kdo je podle tebe MY-myslím teda VY. To je jako jaká parta lidí, ty a kdo? A proč mě srovnáváš s Funem? My jsme spolu už jeli. Pokud mě někdo pojede, tak nebudu sedět u počítače a budu něco dělat. Teď nemusím.
:-@
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

MY, uzivatele trysek FB, protoze tato diskuze je o tryskach, ne? ;) No, a ja jsem jednim z prvnich (asi 4), kteri koupili FB R783 v CR :roll:
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
nejsem-naivka
Přispěvovatel

A vy, ty jsi se umístil(i) kde a jak? Když už jsem se zapojil, tak si myslím, že tryska byla přetažená.
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Forest píše:
toby66kw píše:Já sem třeba viděl pár FB783 co neměli černou jehlu :(

že tryska několikrát praskla to se ví , jak dopadla reklamace by mohl napsat kosta o nikom jiném nevím . ( tady nechápu foresta kterej píše že kornout lže ,přitom kornout píše že o prasklejch tryskách ví.)

PS . kolik stojí nové ALka

power ,já mám asi stejné info o prasklejch tryskách jako ty,
dávat je do auta ,prva se ptám kam je pojedu namontovat a co se stane když tryska praskne ( jako jak se prodejce postaví k reklamaci , montáž a demontáž se asi počítat nedá ,nebo jo, jak to je když koupím třeba v kelli špatnej díl )
Ano, ale to nebyly FB ale nejaka napodobenina, nedivil bych se, kdyby od Firad, ktery napodobuji co mohou (staci se kouknout na jejich logo a porovnat s FB). Nedavno je tu prodaval uzivatel zelí.

Libi se mi, ze Toby napraskal Kornouta a prokazal tak jeho lez - sam Kornout totiz uvadel Kostu jako uzivatele, ktery s Firadama nemel problem. Dle mych informaci nejednou. Mirek je nechal nainstalovat odborne a presto praskla, takze to nejspis neodbornou montazi nebude.

Na sraze v Milovicich mi vsichni, co jezdi na Firadech tvrdili, ze s Firadama neni problem, dokonce i Kosta ... takze co si mam "kua" o tom myslet?! (wallbash)

Uz se dohodnete na nejake finalni lzi (nebo nelzete), aby si o vas clovek nemusel myslet to, co z toho logicky vyplyva.
Forest pořádně si přečti co jsem napsal a pka se opět ponoř to tvé klávesnice a něco piš.
Kosťa je má taky a bez problémů. to je svatá pravda, protože že je teď má, tak je má v Golfu a tam normálně fungují. Problémy byly s nima v Octě a tam už je dávno nemá!!!!!!!! Tohle všechno já vím a to co jsem napsal je pravda.
Jo a k těm projektům, já s výkonem nad 200PS najezdil cca 130 000km, teď s 265PS dalších 26 000km, co vydržely tvé projekty???? Já spíš nechápu že do všeho musíš kecat, nejde o toto vlákno, ale prostě celkově, mohl bych ti sem naházet linky témat, ale prdím na to, nemá to smysl. mmj. s Michalem jsem o tomto tématu vůbec nemluvil a když jsme spolu mluvily naposledy, toto téma jsem ještě ani neregistroval. Jestli on ano, to nevím, protože téma bylo uplně jiné, takové víc podrazácké jak tu zmiňujete (rofl)
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Ja jsem se ucastnil sprintu s FB jen jednou a skoncil jsem spatne, protoze jsem byl v kategorii treba i s vykuchanym G2 mvoleska, ktery tam sedel tusim na bedne od lahvi.

Zizalo, ne kazdy ma potrebu sprintovat jako ty ... zvlaste ne pak s kombi predohrabem, protoze mu to staci maximalne jednou, aby pochopil, ze je to bez extremnich nakladu nesmysl ... a ostatne i s nimi.

...ale Zlatka v rukou Bodi a DP si myslim, ze se pomerne stabilne drzela na cele ... a ta jezdila s FB R783.

@Kornout: Cetl jsem a stacilo. Vsimni si, co jsi napsal a co napsal Kosta. Jinak vid ze nehodlas ani v nejmensim srovnavat muj projekt s tema tvejma plug and play zalezitostma, ze ne? ;) Muj projekt vydrzel neco malo pres 13tkm a nebyt jedne netesnosti (kterou jsem predpokladal ale dal jsem na cizi radu) - vse drzi (pominu-li baterku, kterou musim koupit novou :D).
Naposledy upravil(a) Forest dne 31 črc 2012, 21:33, celkem upraveno 1 x.

mvolesko2
Přispěvovatel

Příspěvek od mvolesko2 »

tak k uzivatelum trysek bosio se hlasim i ja teda, ale uzivam trysky i bosch siemens, deplhi, firad, seven , novaditex .. :)

jinak bylo prome prekvapeni ze trysky Sprint 764 fratelli bosio se daji v CR u obchodnika koupit sada za 2500kc bez DPH , kolik asi musi stat u vyrobce ?
MAHA LPS3000 4X4 DYNO
Nejlepsi palivo je CH4 !
KubasTDI
Sběrač informací

Příspěvek od KubasTDI »

jenom mě řekni Foreste kde máte podložené že fun jezdí takové časy bez vstřikování methanolu?
Cupra4 powered by Chipforum.... 2xxps
nejsem-naivka
Přispěvovatel

....aha, Zlatka. Kolik zajela s FBa nitrem? Já s Golfem neodlehčeným 12.1 s nitrem a Firadama. Jinak se tu bavíme o tryskách pro úpravy, takže většina lidí má potřebu sprintovat jako já.
toby66kw
Aktivista

Příspěvek od toby66kw »

Forest píše:

O těch časech , to není , ten samej kubajz zase pojel HANZE ,kerému to takhle jede a má moc PS http://www.tdi-tuning.cz/viewtopic.php? ... &start=260
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp

G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
mvolesko2
Přispěvovatel

Příspěvek od mvolesko2 »

"vykuchany" G2 byla zlatka kterou pak jezdilo DP a nebo boda a samozrejme nic vykuchanyho tam nebylo jen pro uplnost

seriova G2 s mechanickym TDI, strcila foresta do kapsy a ono je to uz si 5let ale koukam ze to spatne nese dodnes a hezky si to pamatuje

foreste ja se ani nedivim ze ses to co ses, protoze vdycky kdyz sme se videli a byli sme jeste za "dobre" pokazdy si ztebe nekdo delal srandu a utahoval si stebe, verim ze takhle je to celej tvuj zivot a ono se to holt takhle podepsalo

ja se ti uz posmivat nebudu ale nepis uz zadny hlouposti prosim !!
MAHA LPS3000 4X4 DYNO
Nejlepsi palivo je CH4 !
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

KubasTDI píše:jenom mě řekni Foreste kde máte podložené že fun jezdí takové časy bez vstřikování methanolu?
To ty bys to mel nejak prokazat - stacilo vznest protest, kouknout se mu do kabiny, pripadne pod kapotu ... jenze to te nenapadlo, to ti nakukali asi az tady, co?
nejsem-naivka píše:....aha, Zlatka. Kolik zajela s FBa nitrem? Já s Golfem neodlehčeným 12.1 s nitrem a Firadama. Jinak se tu bavíme o tryskách pro úpravy, takže většina lidí má potřebu sprintovat jako já.
Priznam se, ze ted nevim. Mimochodem, k jakemu datu se to vztahuje? Ja jen, abychom porovnavali porovnatelne - tehdy mela tusim neco jako 2256tku a o 2260tce se mohlo lidem zdat.
mvolesko2 píše:"vykuchany" G2 byla zlatka kterou pak jezdilo DP a nebo boda a samozrejme nic vykuchanyho tam nebylo jen pro uplnost

seriova G2 s mechanickym TDI, strcila foresta do kapsy a ono je to uz si 5let ale koukam ze to spatne nese dodnes a hezky si to pamatuje

foreste ja se ani nedivim ze ses to co ses, protoze vdycky kdyz sme se videli a byli sme jeste za "dobre" pokazdy si ztebe nekdo delal srandu a utahoval si stebe, verim ze takhle je to celej tvuj zivot a ono se to holt takhle podepsalo

ja se ti uz posmivat nebudu ale nepis uz zadny hlouposti prosim !!
Bylo to odlehceny, jeste jsme si z toho utahovali. Mimochodem, je to podstatne dele a v jednom mas pravdu, tehdy jsem to spatne nesl, kdyz neco takoveho se mnou sprintuje - ja, s puvodnim motorem, plne nalozeny proti vykuchane G2 s motorem, ktery se tam nikdy nedaval. Ale to jsem hur snasel predevsim Ladu z Turnova s jeho G1 TDI a s tim jsem byl vzdy zadobre a nevzpominam si, ze bychom spolu meli nejaky konflikt protoze se slusnymi lidmi nemam problem vychazet.

Ano, tehdy jsem to bral jako jistou miru "krivdy", ale pote, co jsem se zamyslel, pochopil jsem, ze to proste nema vyznam a jak pise casto (ikdyz mylne) Zizala: chytrejsi ustoupi ... a jak ja dodavam, zameri se na jine priority a tim se pro me stal komplexne prubeh vc. zajimaveho vrsku.

Nejsem si jist, kdy jsme byli my dva "zadobre", protoze vzdy jsem z tebe tak nejak citil, ze ses neuprimnej, a v tom mi dala historie zapravdu. Nejdrive jsi se snazil parazitovat na Richardovi, nasledne triumvirat s Powerem a Dimcem, ti te poslali k sipku, protoze zahy poznali, jakej ses.

Nezminil jsem Camp performance, kteri to poznali jeste drive a nakopali te do (_._) jeste rychleji. Tusim, ze nasledoval Cajicek, tam nevim, jak jsi pochodil no a kdyz uz nebylo na cem tak jsi se vydal do "zahranici".

No, nastesti ti moc dobre vedi co jsi zac a tak si te patricne zavazali, resp. uvazali jako pejska a drzej voditko pevne v rukach.

Jeste bych zapomnel na tveho byvaleho velkeho kamarada Kamila (jednim z piliru ChF, ktery za tebe jezdil a delal ti reklamu hodne dlouho), ktery byl tebou, jakozto velkym nacelnikem vasi obce neprimo exkomunikovan. Oficialni verze sice zni tak, aby to neublizilo tve povesti, kdy se rika, ze to bylo kvuli babam, ze se nepohodly ale uprimne, to bys byl uz uplnej slaboch, kdyby sis nedokazal osefovat mladou.

... a tak jsi v pokore "pejska" nasel svuj udel a nezbyva, nezli ti to prat. Ale ono je to dobre, protoze to je jedina tvoje moznost, protoze jinak bys delal ... co, ze jsi to vlastne delal predtim, nez jsi prolezl vsechny mozne i nemozne prdele ... ? ;) Tusim, ze nic "zazracneho", ostatne tvuj styl vyjadrovani a pisemny projev hovori za sebe a kazdy to objektivne muze posoudit.

... nikdy bych si nemyslel, ze se k vyrceni techto fakt nekdy snizim, ale tak prece nebudu jednat stale v rukavickach, kdyz se do me nekdo snazi opirat. Nebudu prece zbytecne pri stene kdyz uz jsi se do me tak hezky pustil, "mno ni"? ;)

PS: kdyby jsi mel nejake alespon minimalni zaklady z psychologie, tak bys nikdy takovej nesmysl nevypustil, protoze bys vedel, ze ti, kteri byli vystavovani posmechu (a nezridka byli biti a dockali se sikany), tak jsou vetsinou v zivote uzavreni, nekomunikativni introverti s potlacenou agresi a vnitrnim nutkanim, dale pak spatne navazuji kontakt - no a to o me muze tvrdit jen clovek, ktery me nezna.

toby66kw
Aktivista

Příspěvek od toby66kw »

Tak to uzavřem , nebudem kupovat firad a bavit se s mvoleskem :D
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp

G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

KubasTDI píše:jenom mě řekni Foreste kde máte podložené že fun jezdí takové časy bez vstřikování methanolu?
protoze to jeste nema sprovoznene !!!!!!!! jezdi bez aditiv .zatim porad cista nafta.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
kosta103
Přispěvovatel

Příspěvek od kosta103 »

Hele Foreste až budeš mít nějaké zkušenosti s firadama ve tvém IMAGENARNIM GOLFU kterého svět jestě neviděl a nějaké věcné přispěvky tak se tady vyjadřuj (LOL)
Octavia II 1.9Tdi 77kw...226Hp...467Nm
GII 1.9 Tdi 110kw 4x4... 324ps.. 520Nm
Fabia RS 96kw blt..+soft MAHA....M volesofty
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“