KubasTDI píše:jenom mě řekni Foreste kde máte podložené že fun jezdí takové časy bez vstřikování methanolu?
To ty bys to mel nejak prokazat - stacilo vznest protest, kouknout se mu do kabiny, pripadne pod kapotu ... jenze to te nenapadlo, to ti nakukali asi az tady, co?
nejsem-naivka píše:....aha, Zlatka. Kolik zajela s FBa nitrem? Já s Golfem neodlehčeným 12.1 s nitrem a Firadama. Jinak se tu bavíme o tryskách pro úpravy, takže většina lidí má potřebu sprintovat jako já.
Priznam se, ze ted nevim. Mimochodem, k jakemu datu se to vztahuje? Ja jen, abychom porovnavali porovnatelne - tehdy mela tusim neco jako 2256tku a o 2260tce se mohlo lidem zdat.
mvolesko2 píše:"vykuchany" G2 byla zlatka kterou pak jezdilo DP a nebo boda a samozrejme nic vykuchanyho tam nebylo jen pro uplnost
seriova G2 s mechanickym TDI, strcila foresta do kapsy a ono je to uz si 5let ale koukam ze to spatne nese dodnes a hezky si to pamatuje
foreste ja se ani nedivim ze ses to co ses, protoze vdycky kdyz sme se videli a byli sme jeste za "dobre" pokazdy si ztebe nekdo delal srandu a utahoval si stebe, verim ze takhle je to celej tvuj zivot a ono se to holt takhle podepsalo
ja se ti uz posmivat nebudu ale nepis uz zadny hlouposti prosim !!
Bylo to odlehceny, jeste jsme si z toho utahovali. Mimochodem, je to podstatne dele a v jednom mas pravdu, tehdy jsem to spatne nesl, kdyz neco takoveho se mnou sprintuje - ja, s puvodnim motorem, plne nalozeny proti vykuchane G2 s motorem, ktery se tam nikdy nedaval. Ale to jsem hur snasel predevsim Ladu z Turnova s jeho G1 TDI a s tim jsem byl vzdy zadobre a nevzpominam si, ze bychom spolu meli nejaky konflikt protoze se slusnymi lidmi nemam problem vychazet.
Ano, tehdy jsem to bral jako jistou miru "krivdy", ale pote, co jsem se zamyslel, pochopil jsem, ze to proste nema vyznam a jak pise casto (ikdyz mylne) Zizala: chytrejsi ustoupi ... a jak ja dodavam, zameri se na jine priority a tim se pro me stal komplexne prubeh vc. zajimaveho vrsku.
Nejsem si jist, kdy jsme byli my dva "zadobre", protoze vzdy jsem z tebe tak nejak citil, ze ses neuprimnej, a v tom mi dala historie zapravdu. Nejdrive jsi se snazil parazitovat na Richardovi, nasledne triumvirat s Powerem a Dimcem, ti te poslali k sipku, protoze zahy poznali, jakej ses.
Nezminil jsem Camp performance, kteri to poznali jeste drive a nakopali te do (_._) jeste rychleji. Tusim, ze nasledoval Cajicek, tam nevim, jak jsi pochodil no a kdyz uz nebylo na cem tak jsi se vydal do "zahranici".
No, nastesti ti moc dobre vedi co jsi zac a tak si te patricne zavazali, resp. uvazali jako pejska a drzej voditko pevne v rukach.
Jeste bych zapomnel na tveho byvaleho velkeho kamarada Kamila (jednim z piliru ChF, ktery za tebe jezdil a delal ti reklamu hodne dlouho), ktery byl tebou, jakozto velkym nacelnikem vasi obce neprimo exkomunikovan. Oficialni verze sice zni tak, aby to neublizilo tve povesti, kdy se rika, ze to bylo kvuli babam, ze se nepohodly ale uprimne, to bys byl uz uplnej slaboch, kdyby sis nedokazal osefovat mladou.
... a tak jsi v pokore "pejska" nasel svuj udel a nezbyva, nezli ti to prat. Ale ono je to dobre, protoze to je jedina tvoje moznost, protoze jinak bys delal ... co, ze jsi to vlastne delal predtim, nez jsi prolezl vsechny mozne i nemozne prdele ... ?

Tusim, ze nic "zazracneho", ostatne tvuj styl vyjadrovani a pisemny projev hovori za sebe a kazdy to objektivne muze posoudit.
... nikdy bych si nemyslel, ze se k vyrceni techto fakt nekdy snizim, ale tak prece nebudu jednat stale v rukavickach, kdyz se do me nekdo snazi opirat. Nebudu prece zbytecne pri stene kdyz uz jsi se do me tak hezky pustil, "mno ni"?
PS: kdyby jsi mel nejake alespon minimalni zaklady z psychologie, tak bys nikdy takovej nesmysl nevypustil, protoze bys vedel, ze ti, kteri byli vystavovani posmechu (a nezridka byli biti a dockali se sikany), tak jsou vetsinou v zivote uzavreni, nekomunikativni introverti s potlacenou agresi a vnitrnim nutkanim, dale pak spatne navazuji kontakt - no a to o me muze tvrdit jen clovek, ktery me nezna.