Nejlevnější oleje v hypermarketech - akce

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
Erča
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od Erča »

sikin1987 píše:ja narazim na to ,ze z toho dela aferu vsupermarketu a bere si kosik dom. dkyz to stoji podobne porad. tak si snad dojedu kazdej mesic vklidu pri nakupu ne? ja to budu taky kupovata z bude ve sparu to mam pekne pristupne a bez omezeni.
Kolik si myslíš že jsme koupili? Za včerejšek a dnešek ke 300 litrů nemáme blízko a akce stále nekončí. Za měsíc s taťkou najezdíme kolem 7000 km. 500 litrů v garáži je neustálá zásoba. Spočítej si kolik toho rostliňáku spotřebujeme. Dnes jsme byli opět v Tescu na rostliňáku. Při placení ve 22 hodin prodavačka řekla že jen pouze 12 ks na osobu a den. Jsem se na ni :) a hned jsme se slečnou propašovali 60 litrů :) Pak se nás ptala na co tolik oleje a slečna opět pohotově odpověděla že mám rád nakládané hermelíny. Akce stále pokračuje :scooter:
Pavel
Přispěvovatel

Příspěvek od Pavel »

Erča píše:
sikin1987 píše:ja narazim na to ,ze z toho dela aferu vsupermarketu a bere si kosik dom. dkyz to stoji podobne porad. tak si snad dojedu kazdej mesic vklidu pri nakupu ne? ja to budu taky kupovata z bude ve sparu to mam pekne pristupne a bez omezeni.
Kolik si myslíš že jsme koupili? Za včerejšek a dnešek ke 300 litrů nemáme blízko a akce stále nekončí. Za měsíc s taťkou najezdíme kolem 7000 km. 500 litrů v garáži je neustálá zásoba. Spočítej si kolik toho rostliňáku spotřebujeme. Dnes jsme byli opět v Tescu na rostliňáku. Při placení ve 22 hodin prodavačka řekla že jen pouze 12 ks na osobu a den. Jsem se na ni :) a hned jsme se slečnou propašovali 60 litrů :) Pak se nás ptala na co tolik oleje a slečna opět pohotově odpověděla že mám rád nakládané hermelíny. Akce stále pokračuje :scooter:
Tak to Vám přeji, já byl včera v Tescu v Plzni na borech a pěknej nervák, měli tam dva druhy olejů, byli jsme dva jsem myslel že vezmu po 30 l (15 od každého) nekonečná diskuze že je to stejný produkt, jsem ji to musel hodit na pokladnu na zem.
Druhý kolo, samoobslužné pokladyn, paní mi vyndala z bedny aby jich bylo přesně 24 ks, když jsem byli jako dvá.
Dělají hrozný sprasky jak někde v lágru když je něco na příděl.
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

stejne to nechapu, PLATITE si to VY, za SVE penize a jeste omezuji nakup... postup je stejne, jak u pridelu zadarmo...
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

taky to nechápu, kdyý někdo chce 100 litrů tak si je stejně odnese at s omezením nebo ne (hm)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
hranicka
Přispěvovatel

Příspěvek od hranicka »

Nejspíš proto ,že to dotují, tj. v rámci akce, aby nalákali zákazníky na velkej nákup, hoděj pár položek do prodeje levnějc, než nakoupí. A takový zákazník, kterej si přijde jen pro to akční zboží a navíc si pro něj přijede s paleťákem, je hrubej prodělek.
Rudolf Diesel to taky nekrmil naftou.
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

Je to mozne, protoze ty akce opravdu funguji, na duchodce, atd...je to az k neuvereni, kolik lidi jede pro dve lahve oleje nekolik kilometru... :?
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

hranicka nevěřim tomu že někdo dotuje prodej (hm) spíš bych to viděl v tom že maji omezený množství a chtěji ho mít po celou dobu akce (wallbash)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

Jarda S. píše:hranicka nevěřim tomu že někdo dotuje prodej (hm) spíš bych to viděl v tom že maji omezený množství a chtěji ho mít po celou dobu akce (wallbash)
Jarda S.
A proc ne? Neni tomu tak davno a treba Globus mel olej za 17 kc a pak rok nic, cena o 10 kc za stejny olej vyssi... Pro ne je to zisk, protoze nalakaji na par sracek stovky lidi a kazdy prihodi do kose tamto, hento a maji najednou plny vozik.
Za ty ceny co byvaly kolem 17-20 kc nejde olej sehnat ani surovy, to uz se resilo.
Rezetce manipuluji s lidmi jako se stadem hloupych ovci ;) Je to psychicka manipulace s cisly (viz BATOVSKE ceny, napr. 4999,-, 629,-, 29,90,-, 5,90,- atd atd...)
Teska a podobne kaufy maji bezne obrat nekolik milionu za den a nemusi se jednat o obchodak v Praze, staci male okresni mesto (cca. 30 tis obyvatel, v dosahu 5 km dalsich X - Kaufland, Interspar, Lidl).
Prodelaji na oleji 50 tisic za den, ale vydelaji 500 tisic.
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Pánové, jste dost mimo... veškeré akce ods*re dodavatel, který chce dodávat 8)
Na téma akce mají ve smlovách extra kapitolu :D
GIV Variant TDi ???kW
Erča
Nováček

Příspěvek od Erča »

Dnes v Tescu v Pardubicích prodávali řepkový olej místo slunečnicového. Vtip byl v tom že slunečnicový došel tak za tu samou cenu dali do prodeje řepkový. Ještě lepší kvalita za stejnou cenu :) Akce stále nekončí :scooter:
Pavel
Přispěvovatel

Příspěvek od Pavel »

Hlavní problém je že dříve se to tak striktně nekontrolovalo, a také akcí bylo více, ted ja tak v každým řetězci jednou za půl roku. Proto je pak takováhle invaze. Sice olejářů ubylo ael oleje je pořád málo.
HNLW453
Přispěvovatel

Příspěvek od HNLW453 »

Včera Tesco Avion Shopnig Park Brno 23,9Kč.... vzal jsem posledních 14litrů...
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

HNLW453 píše:Včera Tesco Avion Shopnig Park Brno 23,9Kč.... vzal jsem posledních 14litrů...
njn, jezdíš pozdě, já jsem tam včera dotankoval 120 litrů (noteeth)
GIV Variant TDi ???kW
Pavel
Přispěvovatel

Příspěvek od Pavel »

Tak jestli koukám dobře slunečnice Brolio v Globusu za 24,90.
Met
Nováček

Příspěvek od Met »

Týden byla slunečnice v Globusu Zličín za 24,90 (za naftu chtějí 36,10)
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“