Kolik si myslíš že jsme koupili? Za včerejšek a dnešek ke 300 litrů nemáme blízko a akce stále nekončí. Za měsíc s taťkou najezdíme kolem 7000 km. 500 litrů v garáži je neustálá zásoba. Spočítej si kolik toho rostliňáku spotřebujeme. Dnes jsme byli opět v Tescu na rostliňáku. Při placení ve 22 hodin prodavačka řekla že jen pouze 12 ks na osobu a den. Jsem se na nisikin1987 píše:ja narazim na to ,ze z toho dela aferu vsupermarketu a bere si kosik dom. dkyz to stoji podobne porad. tak si snad dojedu kazdej mesic vklidu pri nakupu ne? ja to budu taky kupovata z bude ve sparu to mam pekne pristupne a bez omezeni.
Nejlevnější oleje v hypermarketech - akce
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Tak to Vám přeji, já byl včera v Tescu v Plzni na borech a pěknej nervák, měli tam dva druhy olejů, byli jsme dva jsem myslel že vezmu po 30 l (15 od každého) nekonečná diskuze že je to stejný produkt, jsem ji to musel hodit na pokladnu na zem.Erča píše:Kolik si myslíš že jsme koupili? Za včerejšek a dnešek ke 300 litrů nemáme blízko a akce stále nekončí. Za měsíc s taťkou najezdíme kolem 7000 km. 500 litrů v garáži je neustálá zásoba. Spočítej si kolik toho rostliňáku spotřebujeme. Dnes jsme byli opět v Tescu na rostliňáku. Při placení ve 22 hodin prodavačka řekla že jen pouze 12 ks na osobu a den. Jsem se na nisikin1987 píše:ja narazim na to ,ze z toho dela aferu vsupermarketu a bere si kosik dom. dkyz to stoji podobne porad. tak si snad dojedu kazdej mesic vklidu pri nakupu ne? ja to budu taky kupovata z bude ve sparu to mam pekne pristupne a bez omezeni.a hned jsme se slečnou propašovali 60 litrů
Pak se nás ptala na co tolik oleje a slečna opět pohotově odpověděla že mám rád nakládané hermelíny. Akce stále pokračuje
Druhý kolo, samoobslužné pokladyn, paní mi vyndala z bedny aby jich bylo přesně 24 ks, když jsem byli jako dvá.
Dělají hrozný sprasky jak někde v lágru když je něco na příděl.
Jarda S.Jarda S. píše:hranicka nevěřim tomu že někdo dotuje prodejspíš bych to viděl v tom že maji omezený množství a chtěji ho mít po celou dobu akce
A proc ne? Neni tomu tak davno a treba Globus mel olej za 17 kc a pak rok nic, cena o 10 kc za stejny olej vyssi... Pro ne je to zisk, protoze nalakaji na par sracek stovky lidi a kazdy prihodi do kose tamto, hento a maji najednou plny vozik.
Za ty ceny co byvaly kolem 17-20 kc nejde olej sehnat ani surovy, to uz se resilo.
Rezetce manipuluji s lidmi jako se stadem hloupych ovci
Teska a podobne kaufy maji bezne obrat nekolik milionu za den a nemusi se jednat o obchodak v Praze, staci male okresni mesto (cca. 30 tis obyvatel, v dosahu 5 km dalsich X - Kaufland, Interspar, Lidl).
Prodelaji na oleji 50 tisic za den, ale vydelaji 500 tisic.