dodoxd píše:neviem ci ti daco vravi nieco ako zvod nehnevaj sa ale tasko sa radi dakomu bez takychto zakladnych znalosti elektika v aute je uz dost zlozita a aj dobry elektrikar ma niekedy co robit aby nasiel problem niekedy aj 10tky hodin i napriek kvalitnym pristrojom ktore stoja nemalo penazi strucne som ti popisal zaklad a ty musis zvazit ci to zvladnes alebo to radsej nechas na niekoho znalejsieho alebo nacitaj tu tvoju jednotku v druhom aute az mas taku moznost.....
ok. ale já jsem psal, že si to klidně nechám od někoho udělat, proto jsem dnes byl za tím mechanikem, a tady mi ještě nikdo nenapsal. jo udělám to přijed.
mno keby si nebol tak daleko nieje problem spravit....kvalitny kabel immo kod vies mat u seba prazdne transpordery a musi ist...
ked nie immo off to isti
dodoxd píše:mno keby si nebol tak daleko nieje problem spravit....kvalitny kabel immo kod vies mat u seba prazdne transpordery a musi ist...
ked nie immo off to isti
přesně tohle jsem si sliboval dnes od toho člověka, ale nepochodil a na immo off mi řekl že u tohoto motoru ne-e
mnoo este jeden ostava pokial zoberie jednotka pin cod immo nehlasy ine zavady okrem neopravneneho startu,neprisposobenie kluca v pristrojovke malo by to ist...
dodoxd píše:mnoo este jeden ostava pokial zoberie jednotka pin cod immo nehlasy ine zavady okrem neopravneneho startu,neprisposobenie kluca v pristrojovke malo by to ist...
pin veme - půl roku takhle jezdim. pokazdy zapnu note zadam pin a jedu, ale to je strasny
Prezaciatok by som skusil odpojit autoradio Ked nepomoze, tak pod popolnikom rozpojit uzol s Kackamy prepiskat si ten co ide do zasuvky potom a po jednom pokus omyl ich samostatne pripajat a skusat ci sa nechytne RJ motora. Podla toho aku mas vybavu tak by ich tam viac ako 10 byt nemalo. Takze az take pracne to nebude.