Alfa Romeo + Fiat diagnostika
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- origoš
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Nee, Uniscan je napsán pro operační systém DOS a ke komunikaci využívá dva seriové porty. Jinak nechodí. Pokud máš zájem, mám ho komplet se stolním počítačem, monitorem, zapojit do zásuvky a maká.
Tahle auta komunikují po K-line+ L-line, (některá mají jenom káčkovou komunikaci) a proto lze Uniscan použít. Pokud něco nejde, je třeba prohlédnout ten 3pin konektor, a jsou-li v něm 3 dráty, tak se musí L-line zapojit, jinak to komunikovat nebude.Chodí s tím i Punta, Brava, Marea, do kteréhé roku přesně nevím, protože jsem to přestal používat.Mne jde dokonce i Stilo 1,9 JTD r.v. 2002
stahni si soft fiatecuscan a pojede ti s tim kablem na vag...... (motor urcite)Martinn2 píše:caute mozno blba otazla ale mozem pouzit kabel co mam k vag comu 409,1 na program UNISCAN VISA V1.48 pre zdiagnostikovanie Alfi Romeo 156 1.9JTD r.v.99 neskusal som to a neviem ci to pojde bez toho aby som nieco pokaslal .... dakujem za odpoved ... v kabli je cim FTDI FT232BL
Fabia II RS 132kw Combi
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy
EX Roomster TDi 184ps
Moravia Tuning soft
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy
EX Roomster TDi 184ps
Moravia Tuning soft
a aku verziu toho programu mam stiahnut ? nasiel som verziu 3,6CZ registrovanu ... a pojdemi to aj stim cipom 232 dakujem za infokecka píše:stahni si soft fiatecuscan a pojede ti s tim kablem na vag...... (motor urcite)Martinn2 píše:caute mozno blba otazla ale mozem pouzit kabel co mam k vag comu 409,1 na program UNISCAN VISA V1.48 pre zdiagnostikovanie Alfi Romeo 156 1.9JTD r.v.99 neskusal som to a neviem ci to pojde bez toho aby som nieco pokaslal .... dakujem za odpoved ... v kabli je cim FTDI FT232BL
a ece jedna vec nepotrebujem nato nejaky redukcny kabel ?kecka píše:mela by... zkuz uvidis...
http://www.multiecuscan.net/SupportedVehiclesList.aspx
takze vyhodou bude ked si spravim aj redukciu alebo prepinac ...mam modry kabel OBDII zatial staci ked pojde ta riadiaca jednotka motora...mam ece jeden kabel na vag106 Dual-K Can USB VAG ISO Interface ale tan stale blbnekecka píše:ja jsem si udelal prepinac do kabelu abych prepinal mezi sebou piny 1,3,7 ...
Pokud uz mas OBD konektor tak pokud nebudes mit prepinac nebo redukci spojis se jenom s motorem