Potřebuji poradit, kde v motoru najdu +12 octavia II

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

bilix
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od bilix »

nevím jsou to jen samé dohady,já to vyzkoušel (černý na kostru stálé plus but na váhu nebo na čidlo zpátečky )a zbilý který čeká na impulz jsem napojil na parkovačku,po zapnutí světel denní jen trikrát blikly a zase se rozsvítily a svítily spolu se světly a navíc svítí symbol špatné žárovky,tak bych prosil někoho kdo ta má již napojené at tu pořád neřešíme pokus omyl. :(
Toncek.y
Sběrač informací

Příspěvek od Toncek.y »

Bohužel když prý odpojím štekr, tak to na tom nenaměřím co jsem čet na forech musí to být prý zapojený a krom toho po vypojení to bude hlásit ihned chybu nebudou automaticky naklápět budu muset na Vag. Jinak denní svícení, které mám má svou řídící jednotku a ta by relé měla obsahovat. Proto to chci dnes vyzkoušet zapojit aby to neblikalo jak jsem tady četl někde. Jinak jsem včera volal bratrancovi, který na svou OII montoval dennní svícení a zapojil to normál na parkovačky a autobaterii a vše mu jde bez problémů, tak já nevím... jak je možný že to někomu bliká.. já to budu vědět až dneska snad..
bilix
Přispěvovatel

Příspěvek od bilix »

jj dej pak vědět když tak pisni SMS,jinak při zkoušce DRL černý-kostra,plus na plusko-DRL svítí a poslední impulzový drát na plus a DRL zhasne,tedy dle postupu jsou v pořádku,tak popř.pokud už někdo toto řešil dejte vědět at se dostanem do zdárného konce :)
Toncek.y
Sběrač informací

Příspěvek od Toncek.y »

Hodí sem někdo odkaz na přesné zapojení kabelů do pinů u konektoru světlometu (s xenonem) Octavie II?? Nebo alespoň bavu kabelu +12 V parkovačky, nebo-li obrysovky..
bilix
Přispěvovatel

re

Příspěvek od bilix »

jak to tedy sakra zapojit :( ObrázekObrázek
Obrázek
Obrázek
Toncek.y
Sběrač informací

Příspěvek od Toncek.y »

ÁÁÁ někdo zaslal zapojení denního svícení, které je normální otázka však zněla aby bylo zasláno barevné zapojení kabelů do konektoru světlometu, tedy konkrétně parkovačky u Octávie II, kdy kabel to je na pinu č. 10 tedy první kablík dole u konektoru a barva je to šedo / černá... Tedy už to neřeště mám to zapojený a vše je tu tedy popsané... Děkuji a hezké Vánoce všem....
Toncek.y
Sběrač informací

Příspěvek od Toncek.y »

Ještě jeden dotaz ohledně ELSI. Nejde mi to nějak nainstalovat. tedy win rar si stáhnu na oct. dám extrahovat a dále nevím jak na to, tedy zda-li je to správné a funkční dle odkazu shora. Zašlete prosím někdo odkaz ke stažení ALSI pro Octavii II. Děkuji.
bilix
Přispěvovatel

re

Příspěvek od bilix »

DRL sem zapojil,funguje bezvadně pokud není motor nastartován,když auto nastatuji DRL začnou jemně svítit i když jsou světla zapnuta,nevíte co stím,jinal když není auto nastartováno funguje to jak má,tak nevím kde je chyba :?
Toncek.y
Sběrač informací

Příspěvek od Toncek.y »

Zkus si koupit denní světla s modulem vsadím se, že světla máš pouze dvě a bez takové krabičky (modulu), který obsahuje relátko a tím pádem denní světla vypne a nic nesvítí jako to mám já. Mám ještě jedny denní světla navíc i s modulem pokud by byl zájem stály mě kolem 1800,-Kč a nechám je za polovinu + pošta. jsou uplně nové ani neodzkoušené.
Toncek.y
Sběrač informací

Příspěvek od Toncek.y »

Zde Vám zasílám názornou ukázku :)
Toncek.y
Sběrač informací

Příspěvek od Toncek.y »

Obrázek
bilix
Přispěvovatel

re

Příspěvek od bilix »

tak má někdo nějaký tip ,jestli to třeba nemám špatně zapojené??při vyp motoru vše funguje jak má ,ale jak se nastaruje motor a zapnou světla denní se nezhasne ,ale setmí se a svítí spolu se světly
Toncek.y
Sběrač informací

Příspěvek od Toncek.y »

A to je co jsem ti říkal chybí ti modul nebo-li řídicí jednotka k dennímu budeš to muset dát na relátko máš laciná světla která fungují i jako poziční. Přeji ti mnoho štěstí jedny takové šmejdy mám doma také za 1300,-Kč, kdyby měl někdo zájem jsou už i nalepená v mřížkách nárazníku pro Oct. II. Nechám je dle domluvy za 500,-Kč
bilix
Přispěvovatel

Příspěvek od bilix »

májí průměr 9 cm a jsou kulate??
slovacek.milos
Aktivista

Re: re

Příspěvek od slovacek.milos »

bilix píše:tak má někdo nějaký tip ,jestli to třeba nemám špatně zapojené??při vyp motoru vše funguje jak má ,ale jak se nastaruje motor a zapnou světla denní se nezhasne ,ale setmí se a svítí spolu se světly

to je jejich vlastnost

já je mám taky pokud zapnu světla tak spds setmí a svítí jako pozičky to neřeš a svit vesele ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“