Potřebuji poradit, kde v motoru najdu +12 octavia II
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nevím jsou to jen samé dohady,já to vyzkoušel (černý na kostru stálé plus but na váhu nebo na čidlo zpátečky )a zbilý který čeká na impulz jsem napojil na parkovačku,po zapnutí světel denní jen trikrát blikly a zase se rozsvítily a svítily spolu se světly a navíc svítí symbol špatné žárovky,tak bych prosil někoho kdo ta má již napojené at tu pořád neřešíme pokus omyl. 

Bohužel když prý odpojím štekr, tak to na tom nenaměřím co jsem čet na forech musí to být prý zapojený a krom toho po vypojení to bude hlásit ihned chybu nebudou automaticky naklápět budu muset na Vag. Jinak denní svícení, které mám má svou řídící jednotku a ta by relé měla obsahovat. Proto to chci dnes vyzkoušet zapojit aby to neblikalo jak jsem tady četl někde. Jinak jsem včera volal bratrancovi, který na svou OII montoval dennní svícení a zapojil to normál na parkovačky a autobaterii a vše mu jde bez problémů, tak já nevím... jak je možný že to někomu bliká.. já to budu vědět až dneska snad..
ÁÁÁ někdo zaslal zapojení denního svícení, které je normální otázka však zněla aby bylo zasláno barevné zapojení kabelů do konektoru světlometu, tedy konkrétně parkovačky u Octávie II, kdy kabel to je na pinu č. 10 tedy první kablík dole u konektoru a barva je to šedo / černá... Tedy už to neřeště mám to zapojený a vše je tu tedy popsané... Děkuji a hezké Vánoce všem....
Zkus si koupit denní světla s modulem vsadím se, že světla máš pouze dvě a bez takové krabičky (modulu), který obsahuje relátko a tím pádem denní světla vypne a nic nesvítí jako to mám já. Mám ještě jedny denní světla navíc i s modulem pokud by byl zájem stály mě kolem 1800,-Kč a nechám je za polovinu + pošta. jsou uplně nové ani neodzkoušené.
A to je co jsem ti říkal chybí ti modul nebo-li řídicí jednotka k dennímu budeš to muset dát na relátko máš laciná světla která fungují i jako poziční. Přeji ti mnoho štěstí jedny takové šmejdy mám doma také za 1300,-Kč, kdyby měl někdo zájem jsou už i nalepená v mřížkách nárazníku pro Oct. II. Nechám je dle domluvy za 500,-Kč
-
- Aktivista
Re: re
bilix píše:tak má někdo nějaký tip ,jestli to třeba nemám špatně zapojené??při vyp motoru vše funguje jak má ,ale jak se nastaruje motor a zapnou světla denní se nezhasne ,ale setmí se a svítí spolu se světly
to je jejich vlastnost
já je mám taky pokud zapnu světla tak spds setmí a svítí jako pozičky to neřeš a svit vesele