Potřebuji poradit, kde v motoru najdu +12 octavia II

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

bilix
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Re: re

Příspěvek od bilix »

já vím a co Pčr? :)
Toncek.y
Sběrač informací

Příspěvek od Toncek.y »

Neřeš to a svit dobrej nápad bohužel v rozporu se zákonem 361/2000 Sb. o provozu na pozemních komunikacích máš tam parkovací světla a nesmějí být užity další světla jako pozicní dej si tam relátko a je to vyřešené..
bilix
Přispěvovatel

Příspěvek od bilix »

to by bylo fain kde sehnat to relátko nebo jak se dá vyrobit?
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Toncek.y píše:Neřeš to a svit dobrej nápad bohužel v rozporu se zákonem 361/2000 Sb. o provozu na pozemních komunikacích máš tam parkovací světla a nesmějí být užity další světla jako pozicní dej si tam relátko a je to vyřešené..
ty světla jsou homologované a už jsem snima prošel stk mám je i na čtyřkolce tak nevím ;)
bilix
Přispěvovatel

Příspěvek od bilix »

pokud mi to bude dělat problémy tak to napojím jako mlhovky a bude,pořizením DRL sem zbyl dvě muchy jednou ranou,ale ta hlavní byla zaplnit díry do narazniku RS po původních mlhovkách
Toncek.y
Sběrač informací

Příspěvek od Toncek.y »

Přeji hodně štěstí všem. Jinak relátko seženeš např. na aukru někdo to tam prodává a dá se sehnat za pár korun i s návodem a je bez problému.
mr.solitaire
Nováček

Příspěvek od mr.solitaire »

Ou je jako autoelektrikář tahat z vahy 15ku je prasarna na entou takovyhle bastlire mam rad. pak mi to prijede do servisu a po celym aute je spousta dvoulinky nejlip ty cerveno cerny a vsude rychlospojky a divej se ze jim to nejede. Panove delejte to poradne.
VW Golf III 1Z
bilix
Přispěvovatel

Příspěvek od bilix »

Prosím, pokud neumíte poradit jak tento problém vyřešit ,nekomentujte jej,ne každý je takový fušer že dává vše přes dvoulinky a čokoládky
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“