VETSI PROBLEM

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

dalik
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dalik »

UUUUh.. kam na nej... no google, p2p site, dc++, emule.... (wallbash)
passion
Přispěvovatel

Příspěvek od passion »

Prišla mi jedna SS, a dotyčný pán mal len z polovice pravdu. Áno, a ja poväčšine chodím na toto konkrétne fórum, aby som sa niečomu priučil. Lenže chodím aj na zopár iných fór, ale s iným cieľom a to, aby som na oplátku niekomu proadil, ak viem. Takže na fóra sa chodí nie len učiť, ale dobré duše aj poradia a nie výraz typu (dovolím si odcitovať a dotyčného pána, nechať ho v anonymite, však sa to aj patrí :D ): "TO VIS KDYBYCH VSECHNO UMEL JAK TY TAK NA TO FORUM VUBEC NELEZU" - s týmto nesúhlasím (a nie len preto, že všetko neviem :)). To len tak na O.T. (noteeth)
dimec

Příspěvek od dimec »

P.TAZZ píše:To bude asi tim že diagnostika v servisu je drahá jak k...a a je lepší svýmu autu porozumět sám, než aby se mi v tom šťoural bůhví kdo a ještě to bude stát za h...o.
Já osobně se rejpu do všeho možnýho.
Presne moje slova vono tech aut budu mit vice a vice lidi a najdou se proste takovy kteri neradi neco nevi.Ja zacal taky dobre nejdrive PC nejake taktovani software ,hardware,pak tuning skoda favorit nejakej ten sprint nasleduje zacatky uprav motoru,Vacky ventily karbec,zavoni svody atd.Pak uz to auto nebylo pouzitelne na normalni jezdeni takze predelani na klasiku a hledani alternativy na pobaveni a vyplneni volneho casu,takze nejak jsem prisel k motokaram tad mam techniku za 200tis motor ICC125ccm 46koni 6kvalt a jezdeni zavodu O na 100 za 2,4s docela mazec max rychlost podle prevodu 200kmh nasleduje koupe Octavie a zase neco noveho a uz me tu mate .Dobre coooo (LOL) (LOL) Ale kary jsou super :D Diagnostika me proste zajima (wallbash) A ty servisy boze to je mazec ja na to nejsem zviklej facko jsem si delal sam.Priklad:: borci v znackovem servise mi zapomeli zpet namontovat krit pod motor ja na to prisel po 2tydnech (LOL) :x no coment
dimec

Příspěvek od dimec »

dimec píše:
P.TAZZ píše:To bude asi tim že diagnostika v servisu je drahá jak k...a a je lepší svýmu autu porozumět sám, než aby se mi v tom šťoural bůhví kdo a ještě to bude stát za h...o.
Já osobně se rejpu do všeho možnýho.
Presne moje slova vono tech aut budu mit vice a vice lidi a najdou se proste takovy kteri neradi neco nevi.Ja zacal taky dobre nejdrive PC nejake taktovani software ,hardware,pak tuning skoda favorit nejakej ten sprint nasleduje zacatky uprav motoru,Vacky ventily karbec,zavoni svody atd.Pak uz to auto nebylo pouzitelne na normalni jezdeni takze predelani na klasiku a hledani alternativy na pobaveni a vyplneni volneho casu,takze nejak jsem prisel k motokaram tad mam techniku za 200tis motor ICC125ccm 46koni 6kvalt a jezdeni zavodu O na 100 za 2,4s docela mazec max rychlost podle prevodu 200kmh nasleduje koupe Octavie a zase neco noveho a uz me tu mate .Dobre coooo (LOL) (LOL) Ale kary jsou super :D Diagnostika me proste zajima (wallbash) A ty servisy boze to je mazec ja na to nejsem zviklej facko jsem si delal sam.Priklad:: borci v znackovem servise mi zapomeli zpet namontovat krit pod motor ja na to prisel po 2tydnech (LOL) :x no coment
A cestine me zase nebavi jak to po sobe ctu(noteeth) (noteeth)
P.TAZZ
Aktivista

Příspěvek od P.TAZZ »

Hezkej výkon.
Jó to byla pohoda když sem měl 120cu. to sem všechno opravil na chodniku před garáží a za pár kaček.
Teď mam Forda sem z něj uplě v pr**li.
Nejhorší že tam sou jenom blikací kódy a vůbec mi to nejde vyblikat, v servisu za to chtěli litr tak sem se zas otočil a pelášil vodtamtaď.
Dávám eskortovi rok maximálně dva a pak přelezu na pašika (zatim nemam šlupky makam na baráku).
Jinak seš na tom podobně jako já.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“