Originalní díly VW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Originalní díly VW
Takova jednoducha otazka. Jak poznam originalni dily VW. Jako ze je tam vyrazeno VW Audi a na dilech z druhovyroby to neni 

- subz3ro_tdi
- Aktivista
Poznat vyrobcu orginalneho dielu, kupit v sieti autorizovanych predajcov.... a potom presne tak ako pises - podla embosovaneho loga VW-Audi na nahradnom dieli vies ze sa jedna o I. akost
Kazdopadne ludia su dnes vynaliezavi a moznost ze kupis nejaky podvrh tam vzdy je, aj ked za dodrzania podmienok co som spominal minimalna.

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
nekdy to je jako - vic prouzek vic adidas, dostal se mi do ruky senzor teploty znacky ne BOSCH, ale BOCH, a taky sprej ne WD-40, ale WO-400. a byla to nejaka asie. (mozna problem s prekladem?

launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Ak vyrobca ma viacero vyrobnych liniek (roznej kvality), je bezna prax ze tie z kvalitnejsej / novsej linky pojdu ako originalny diel a tie z menej kvalitnej / starsej linky pojdu ako aftermarket ND. To iste casto krat plati u vystupnej kontroly kvality - diel ktory jemne prekracuje normy prvovyroby sa da do aftermarket ND 
K tvojej otazke - Napr. u napinacich elementov INA/Litens mi bolo povedane ze su robene na jednej linke, ale na "zelanie" distributorov originalnych ND sa to logo (z pochopitelnych dovodov) odstranuje. Je mozne ze u niektorych vyrobcov tomu tak proste nie je

K tvojej otazke - Napr. u napinacich elementov INA/Litens mi bolo povedane ze su robene na jednej linke, ale na "zelanie" distributorov originalnych ND sa to logo (z pochopitelnych dovodov) odstranuje. Je mozne ze u niektorych vyrobcov tomu tak proste nie je

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Stale je tu moznost ze je to II. akost z prvovyroby. Co neprejde vystupnou kontrolou I. akosti tak vybrusia logo a daju na aftermarket 

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
Tenkrát mi odešel senzor na PDC, výrobce Bosch. U nás nejlevněji něco přes 2000,-, v Číně cca 300,- a když přišel, nestačil jsem se divit. Nebýt ten můj původní špinavý, tak jsem je nerozeznal. Tvarově, barevně, nápis Bosch včetně orig. kat. čísla dílu. Funguje, neřeším, ale myslím si o Boschi a VW svoje 

VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm