Ja som nepisal o pruznom zryxleni, viem ze na pruzne by som ho dal (-:Ján Horosz píše:milansilvia: Treba vyskusať pružnosť 60-160 na 4-ke potom napiš
golf 4 TDI 81kw vs Mazda 3 1.6 81kw zrýchlenie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- milansilvia
- Přispěvovatel
Ked sa stretneme ta naucimvilozx6 píše:Aha neviem jazdiť, asi máš pravdu. Poraď mi nech sa naučím. Jazdím 23rokov. Vyše melka km bez nehody, okrem motorky a neviem jazdiť.dolar100 píše:Tak si asi nezavodil nesiel na plno alebo nevies jazditvilozx6 píše: No ono z 0-100km ťa dá veľa áut dole, resp. sa ťa drží ako kliešť. Keď som mal cca 380Nm vedľa mňa išla HTP Fabka a normálne držala krok po ďalšiu križovatku. Max som tam mohol mať 80km/hod.ved uz v 2000 ot si musel mat dvojnasobny vykon ako ma HTP v maxime. Musis odletiet ked podrzis otacky v pasme max krutiaku ak mas trakciu....

Lebo typujem z vesteckej gule zrychlenie tvojho 380 Nm auta na 8sekund a HTP na 16sekund na 100.... Včul buc mudry

Mercdes C cdi
Ked sa stretneme ta naucim
uz ta ziadne HTP neda dolu...
Lebo typujem z vesteckej gule zrychlenie tvojho 380 Nm auta na 8sekund a HTP na 16sekund na 100.... Včul buc mudry
[/quote]
Neber všetko vážne, čo píšem. G4 som meral za nejakých 10s na 17 elektródoch. Bude nové turbo , malo by to byť lepšie. A nenapísal som, že HTP ma obehlo. Mohlo to byť z 0-60km a už bola ďalšia križovatka. Proste neutiekol som ako som si to predstavoval, po státisíc €urových investíciách. Učíť ma nemusíš. Blava -Vranov - 3hodiny 50min - dvaja svedkovia, tankovanie v Ba kvôli time odchodu. Tankovanie VT, kvôli príchodu. no z takých frajerin som už dávno vyrástol.

Neber všetko vážne, čo píšem. G4 som meral za nejakých 10s na 17 elektródoch. Bude nové turbo , malo by to byť lepšie. A nenapísal som, že HTP ma obehlo. Mohlo to byť z 0-60km a už bola ďalšia križovatka. Proste neutiekol som ako som si to predstavoval, po státisíc €urových investíciách. Učíť ma nemusíš. Blava -Vranov - 3hodiny 50min - dvaja svedkovia, tankovanie v Ba kvôli time odchodu. Tankovanie VT, kvôli príchodu. no z takých frajerin som už dávno vyrástol.
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
Mal som TRABANT myslím, že 50Nm 25koní, kam sa hrabete, s Fiatom a motokárami. To bol stroj. Išlo to na gazolín, acetón, technický benzín, cyklohexan, všetko sa riedilo, čo sa našlo akurát v zime som potreboval 3/4kabát, zateplené rukavice a čiapku. Nechcelo sa mi rozoberať palubovku, odpájať klímu. Zrejme vadný radiátor. 

vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
vilozx6: dufam ze vidis tych smajlov takze to pisem s nadsazkou....[/quote]
dolar100": v poho, veď som nič také nepísal, aby som sa ťa dotkol. Už sme tu raz riešili, že veľa neupravených áut sa drží pri akcelerácia ako kliešte. Kw majú ako vrtačka, ale jsou ti v patäch. Výkon a Nm skôr cítim od 100km hore. Ale nechám sa prekvapiť čo BH naladí s novým VB. Brankar30 mal myslím 401Nm, ja 460 a mne sa zdálo, že jeho lepšie akceleruje. Žiaľ sme to nikdy nemerali.
dolar100": v poho, veď som nič také nepísal, aby som sa ťa dotkol. Už sme tu raz riešili, že veľa neupravených áut sa drží pri akcelerácia ako kliešte. Kw majú ako vrtačka, ale jsou ti v patäch. Výkon a Nm skôr cítim od 100km hore. Ale nechám sa prekvapiť čo BH naladí s novým VB. Brankar30 mal myslím 401Nm, ja 460 a mne sa zdálo, že jeho lepšie akceleruje. Žiaľ sme to nikdy nemerali.

No, tam uz tej HTPčke rastu sancevilozx6 píše:Mal som TRABANT myslím, že 50Nm 25koní, kam sa hrabete, s Fiatom a motokárami. To bol stroj. Išlo to na gazolín, acetón, technický benzín, cyklohexan, všetko sa riedilo, čo sa našlo akurát v zime som potreboval 3/4kabát, zateplené rukavice a čiapku. Nechcelo sa mi rozoberať palubovku, odpájať klímu. Zrejme vadný radiátor.

Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
S tím Trabantem máš vilozx6 pravdu, seděl jako přibitý a když měl člověk nohu v kufru a neslevil mu, měl to nejradějí a ani moc nestíhal kouřit. Na trojkách silnicích mu klobouci ve škodovkách jen překáželi..
Ale tady původně se jednalo o souboj Mazdy a Golfa, proto i přirovnání s Fiatem a jeho "slabým" motorem s karburátorem versus chrochtákem s turbem řízeným ŘJ. je na místě. Dodnes vzpomínám na velkém kopci, kde dodnes jezdím, kolik jsem měl nahoře s Fiatem /pouze 1100ccm/a kolik tam mám dnes s různými vozy, když to provoz dovolí a novodobý motor se prokouše různými omezeními moderní doby a konečně se pořádně roztočí.. ..Ale takových přirovnání by mohlo být mnoho.
Ale tady původně se jednalo o souboj Mazdy a Golfa, proto i přirovnání s Fiatem a jeho "slabým" motorem s karburátorem versus chrochtákem s turbem řízeným ŘJ. je na místě. Dodnes vzpomínám na velkém kopci, kde dodnes jezdím, kolik jsem měl nahoře s Fiatem /pouze 1100ccm/a kolik tam mám dnes s různými vozy, když to provoz dovolí a novodobý motor se prokouše různými omezeními moderní doby a konečně se pořádně roztočí.. ..Ale takových přirovnání by mohlo být mnoho.

nepropadat panice...
jericho-3 píše:S tím Trabantem máš vilozx6 pravdu, seděl jako přibitý a když měl člověk nohu v kufru a neslevil mu, měl to nejradějí a ani moc nestíhal kouřit. Na trojkách silnicích mu klobouci ve škodovkách jen překáželi..
jo tak toho trabanta co sedel jako pribity prevratila manzelka na boudu v zatacce

Seat Ahambra AUY, 2000 DEAD
nyní: OCTAVIA II 1,6 tdi facelift
Volvo V40 sport edition (aneb už seru na němce)
nyní: OCTAVIA II 1,6 tdi facelift
Volvo V40 sport edition (aneb už seru na němce)

dolar100": v poho, veď som nič také nepísal, aby som sa ťa dotkol. Už sme tu raz riešili, že veľa neupravených áut sa drží pri akcelerácia ako kliešte. Kw majú ako vrtačka, ale jsou ti v patäch. Výkon a Nm skôr cítim od 100km hore. Ale nechám sa prekvapiť čo BH naladí s novým VB. Brankar30 mal myslím 401Nm, ja 460 a mne sa zdálo, že jeho lepšie akceleruje. Žiaľ sme to nikdy nemerali.vilozx6 píše:vilozx6: dufam ze vidis tych smajlov takze to pisem s nadsazkou....

skoda ze sme nestihli..

AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
-
- Přispěvovatel
Neber všetko vážne, čo píšem. G4 som meral za nejakých 10s na 17 elektródoch. Bude nové turbo , malo by to byť lepšie. A nenapísal som, že HTP ma obehlo. Mohlo to byť z 0-60km a už bola ďalšia križovatka. Proste neutiekol som ako som si to predstavoval, po státisíc €urových investíciách. Učíť ma nemusíš. Blava -Vranov - 3hodiny 50min - dvaja svedkovia, tankovanie v Ba kvôli time odchodu. Tankovanie VT, kvôli príchodu. no z takých frajerin som už dávno vyrástol.[/quote]vilozx6 píše:Ked sa stretneme ta naucimuz ta ziadne HTP neda dolu...
to je dobre Vilo, že si s toho už vyrástol: http://www.youtube.com/watch?v=Ix-sD1lkKgo
zopár vecí na O1 combi 81kw AHF (tmavě modrá) ešte na predaj http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight= +komplet B5 sedan 98,1.8T 110kw automat je na ND http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
stanekjozef@gmail.com
stanekjozef@gmail.com