Originalní díly VW

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

subz3ro_tdi
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od subz3ro_tdi »

slovacek.milos píše:povyprávím ti pohádku
...tu o spojke Sachs made in SlovaKIA alebo SACHS made in Germany? 8)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
M@ty
Přispěvovatel

Příspěvek od M@ty »

slovacek.milos píše:na koktávce I jsou čepy TRW, koupím čep TRW klidně do roku prachovka KO a čep 3OOOO ko,

Já mám kousek od sebe fabriku Continental Contitech., kde se kontrolují prachovky, manžety brzd, prostě všechny možné gum. blbosti na auto. Značky na prachovkách TRW, Lucas, ATE a ta guma vydrží navěky kamkoliv jsem je dával. Ale koupím čep TRW a na prachovce nic. Takže mi je jasné že s díly dodávanými do prvovýroby to nemá nic společného.
VW Passat 3BG AVF 4motion , Passat 3B AFN Syncro
Passat 3B AVG 4motion , Passat 3B/3BG AFN kripl
BMW e30 325i cabrio , BMW e24 635csi
cucka
Sběrač informací

Příspěvek od cucka »

Myslim, ze ty gumove veci chodej vsechny za HOVNO ..Febi., Meteli...to je proste jedno
7x za 50000 km kloub...Meteli, Lobro, Spidan...vsechno jedna velka sracka...v kloubech jsem uz cca i s praci cca 20000 :? Vzdycky do pice manzeta, natece tam voda a je po kloubu
Gumi ve spodnich ramenech co 25000km
O kulaku se uz ani nebavim..za 50000Km asi 6x :?

Mate reseni (noteeth) Ja zacal shanet original VW dilce a hotovo
cucka
Sběrač informací

Příspěvek od cucka »

subz3ro_tdi píše:
slovacek.milos píše:povyprávím ti pohádku
...tu o spojke Sachs made in SlovaKIA alebo SACHS made in Germany? 8)
Tak ja si koupil origo VW spojku z Anglie a zatim no problem :) Sice ve VW krabici byla zabalena LUK, ale jak to tak ctu,tak jsem asi udelal dobre.
Nejhorsi na tom bylo, ze me kazdy "delal" cenu a malem me vostrihali dohola (noteeth) ale ja se nedal (rofl)
ThrashTheTrash
Aktivista

Příspěvek od ThrashTheTrash »

Jsem běžně svědkem toho, že prodejce dílu škoda,vw,audi,seat chodí do prodejny druhovýroby něco jako kelly a podobě a tam berou díly a prodávaj to jako origoš.

Já tak kupoval typkovi snad pul roku komplet sadu trubek na feldu rok 2000 a nakonec pulku mi dali z druhovyroby a to sem nechtěl, protože to není natvarovaný a to je mrdačka od ceny.
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť :)
senioring1
Přispěvovatel

Příspěvek od senioring1 »

Nové čapy TRW - prachovka sa rozpadla po necelom roku - na oboch čapoch . Čapom nebolo nič a keby sa mi bolo podarilo ich odkrútiť bez poškodenia , bol by som vymenil iba prachovky zo starých čapov , ktoré mali hádam 10 rokov , ale držali .
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
cucka
Sběrač informací

Příspěvek od cucka »

ThrashTheTrash píše:Jsem běžně svědkem toho, že prodejce dílu škoda,vw,audi,seat chodí do prodejny druhovýroby něco jako kelly a podobě a tam berou díly a prodávaj to jako origoš.

Já tak kupoval typkovi snad pul roku komplet sadu trubek na feldu rok 2000 a nakonec pulku mi dali z druhovyroby a to sem nechtěl, protože to není natvarovaný a to je mrdačka od ceny.
Tak to je svinstvo prvniho kalibru :o To jako ze to prebali do "original krabice" a pak ti to proda za nalezite vosolenou cenu?
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

krabice ? trubky jsou volně pouze s nálepkou ;) a většina dílů bejvá jenom v polepenám pytlíku (noteeth)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
cucka
Sběrač informací

Příspěvek od cucka »

U nas v origo VW jsou tak zoufali,ze chodej kupovat obyc. O krouzky do kramu a pak je prodavaj jako origo VW.
Hlavne ti prodaj NBR pryz a origo jsou Viton (LOL)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tohle všechno je odvrácená strana cena "šikovnosti " našich spoluobčanů. Někdo stáčí tachometry, někdo přendavá pytlíky, někdo krade v zastupitelstvu. Všechno je to svinstvo a když to zamícháme, jsme v realitě. Chtělo by to zachrastit klíči a každého takového zastřelit, ale kdo by tady zbyl? Kojenci a pár divných nešiků... :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“