525 tds vynechavanie motora

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
bratpit
Nováček
Odpovědi: 0

525 tds vynechavanie motora

Příspěvek od bratpit »

ahojte, na mojej 525-ke tds, pri preradovani rychlosti, motor chvilku nereaguje,tak 1-2 s,a potom sa chyti,startuje normalne za tepla aj v zime,taha dobre,len ta odmlka pri preradeni rychlosti....vraj je to riadiaci ventil dodavky paliva, podla amaterskej diagnostiky, neviete poradit??? :?
bratpit
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

vynměn palivák pak zkus nalít čistič naftových palivových soustav a dávej aditiva do nafty, vif

pokud se to nezlepší tak vela penazí treba, rozkochat celý předek až na rozvody, vytáhnout čerpadlo a nechat opravit ;)
bratpit
Nováček

Příspěvek od bratpit »

dufam,ze len palivak to bude
bratpit
slovacek.milos
Aktivista

to nedoufej dej nový palivák a ty přípravky na čistění palivových soustav nafta a přidávej aditivum vifmililitr na litr
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

slovacek.milos píše:vynměn palivák pak zkus nalít čistič naftových palivových soustav a dávej aditiva do nafty, vif

pokud se to nezlepší tak vela penazí treba, rozkochat celý předek až na rozvody, vytáhnout čerpadlo a nechat opravit ;)
Co se musí kuchat až na rozvody? Abys vytáhnul čerpadlo ? Stačí mít přípravky a kuchat nic nemusíš, možná tak saharu abys tam měl trochu místa, kyž jsem kdysi dělával ty TDSa tak jsem si ho pořídil, pak nemusíš nic rozebírat
čerpadlo je na dva šrouby a je venku raz dva
slovacek.milos
Aktivista

[quote="roman1648"][quote="slovacek.milos"]

a tak to nevím, mám zato že je čerpadlo poháněno řetězem a musíš to řetězové kolo povolit v rozvodech stáhnout a pak de čerpadlo ven, dělal jsem to jednou a je tomu už moooc let a co si pamatuju tak to moc snadné nebylo ale třeba se pletu,
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

jo, to máš recht, tak to je
aber - povolíš matku na kole čerpadla, natočíš tam takovej spešl přípravek - je to jako stahovák zároveň, tím se vytlačí čerpadlo ven a zároveň drží kolo s řetězem že ti nespadne dolů, jako fak dobrá vychytávka, taky jsem na to čuměl ;)
slovacek.milos
Aktivista

tehdy jsem ještě neměl návody jak sdělat předek, :roll: to kolo jsem stáhl normál stahovák a přihřál šfajcem všechno jsem si oklepal důlčíkem neměl jsem ani návod na rozvody nic, dneska by to byla brnkačka,
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Dneska je brnkačka všechno, stačí si přečíst internet, vytisknout návod a víš jak třeba jít v sexu se ženou na udělání kluka..Nadoraz dorazit ,3 mm povytáhnout a stříkat...Jakmile je to 2 nebo 4 mm je to holka.. :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „BMW“