tak toto je moja krasavica motor 1.9 tdi 66kw. upravy zatial rozsirena zadna naprava, recaro sporotva sedacka, znizeny podvozok
chcelo by to este upravy motora lebo tych 66kw je dost malo
Naposledy upravil(a) M@t0 dne 28 srp 2014, 10:06, celkem upraveno 2 x.
dik
prave som kupil matnu karbonovu foliu na prednu kapotu ale zacinam rozmyslat ci to neserie cely vzhlad :/ inak keby som dal vstreky pp 764 a cip udrzi to spojka alebo coskoro klakne ?
záleží v jakém je stavu. Časem stejně klekne ale. Nech přeobložit lamelu, to by mělo udržet
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
@Brawl: Dvere ani nie, skor lista na dverach - zrejme ako sa to lakovalo, preto som sa na to pytal, inak by som povedal ze je to len odrazom na fotke. Sakra toto je psycho co clovek sleduje za detaily na tych autach
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
tie dvere su len opticky klam..z ineho uhla je vsetko okey a k tej folii neviem no. mam ju kupenu tak mi je to luto nechat ju len tak v garazi stocenu a predavat sa mi ju nechce u nas v meste behala taka strieborna oktavka a mala karbonovu kapotu a fest sa mi to pacilo tak to chcem vyskusat a ked to bude vyzerat ako kolotocarina tak ju zlepim.
a este pridavam jednu fotku
Když už jí máš, tak si jí hoď na střechu a polep zrcátka, bude to podle mě vypadat na té stříbrné líp než na kapotě. ALe uvidíš kdyžtak to sloupneš
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
boru vystriedala alfa romeo 159 1.9jtdm 16v 150k rocnik 2006, nabehane 178tisic km. zatial je odstraneny dpf filter a egr. v najblizsej dobe idem repasovat sanie kvoli podfukujucim swirl klapkam. po zime pojde na chip. tym asi vykonove upravy skoncia. este mozno vyhodim origo vyfuk a od turba dam straight pipe ked bude zvuk na hovno pojde tam spat origo vyfuk