Ulomené šrouby držáku motoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ulomené šrouby držáku motoru
Řešil tu někdo,že se mu urvali šrouby ze strany rozvodu na držáku do bloku?Zadní nálitek držáku se urval a potřebuju někoho kdo mi to opraví a nějakou cenu?díky moc
Autoservis + Pneuservis
Golf V GTI edition 30 - big brake kit 370mm audi tt rs,APR stage II+
Softwarové úpravy vozů od firmy APR
Golf V GTI edition 30 - big brake kit 370mm audi tt rs,APR stage II+
Softwarové úpravy vozů od firmy APR
jojo já sem mel něco podobnýho......ale urval jsem sruby primo na bloku motoru.....( ty tri sruby co drzi ten držák na bloku ) a navíc na tom drzaku byly vychemlane závity na tech dvou srubech vrchních........takze motor musel ven........zalomene sruby z bloku vyndat.....druhej držák sem nesehnal....takze sem musel koupit opravnou závitovou sadu a držák opravit tímhle způsobem....pak zase všechno zpátky........drželo to bez problému. jinak bylo to na leonu 1M PD.........
doufám zejsi to nejak pochopil

superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
-
- Aktivista
mi se to povedlo tak že ten šroub šel ještě jakš takš utáhnout, jeden šroub byl utržený ale šel celkem dobře ven, ten třetí ok, ale jak se vyhl tak držák zničill rozvodák a přeskočil,PetrSs píše:Je to blok...je to vyrvaný z bloku ten nálitek zadní na 3 šroubu
dal jsem nový rozvodák nový šroub a ten zadní jak o něm píšeš tak jsem na něj nakladl CU dráty z kabelu a převařil ho ceočkem, svým způsobem prasárna aleco chceš vymyslet vyměnit motor? bo rec se nevrátil nenadával jezdí to dál kokta sdi

-
- Aktivista
já vim ale nikelitky před třiceti lety nebyly a borci co leží třicet let pod zemí mě něučili měd někdy si to zkus co to umítuner píše:mel jsi to udelat litinovou elektrodou, vari se s ni dobre a drzi to fest
stím prostě musíš být kamoš lepíš železo a litinu
mi se to stalo zatím jednou jak petrovi ale nevrátilo se to, jinak nikelitky ty mám, ale s měkým co drátem a cu jsem prostě víc kamoš