Ulomené šrouby držáku motoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ulomené šrouby držáku motoru
Řešil tu někdo,že se mu urvali šrouby ze strany rozvodu na držáku do bloku?Zadní nálitek držáku se urval a potřebuju někoho kdo mi to opraví a nějakou cenu?díky moc
Autoservis + Pneuservis
Golf V GTI edition 30 - big brake kit 370mm audi tt rs,APR stage II+
Softwarové úpravy vozů od firmy APR
Golf V GTI edition 30 - big brake kit 370mm audi tt rs,APR stage II+
Softwarové úpravy vozů od firmy APR
jojo já sem mel něco podobnýho......ale urval jsem sruby primo na bloku motoru.....( ty tri sruby co drzi ten držák na bloku ) a navíc na tom drzaku byly vychemlane závity na tech dvou srubech vrchních........takze motor musel ven........zalomene sruby z bloku vyndat.....druhej držák sem nesehnal....takze sem musel koupit opravnou závitovou sadu a držák opravit tímhle způsobem....pak zase všechno zpátky........drželo to bez problému. jinak bylo to na leonu 1M PD.........
doufám zejsi to nejak pochopil

superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
mi se to povedlo tak že ten šroub šel ještě jakš takš utáhnout, jeden šroub byl utržený ale šel celkem dobře ven, ten třetí ok, ale jak se vyhl tak držák zničill rozvodák a přeskočil,PetrSs píše:Je to blok...je to vyrvaný z bloku ten nálitek zadní na 3 šroubu
dal jsem nový rozvodák nový šroub a ten zadní jak o něm píšeš tak jsem na něj nakladl CU dráty z kabelu a převařil ho ceočkem, svým způsobem prasárna aleco chceš vymyslet vyměnit motor? bo rec se nevrátil nenadával jezdí to dál kokta sdi

-
- Aktivista
Odpovědi: 0
já vim ale nikelitky před třiceti lety nebyly a borci co leží třicet let pod zemí mě něučili měd někdy si to zkus co to umítuner píše:mel jsi to udelat litinovou elektrodou, vari se s ni dobre a drzi to fest
stím prostě musíš být kamoš lepíš železo a litinu
mi se to stalo zatím jednou jak petrovi ale nevrátilo se to, jinak nikelitky ty mám, ale s měkým co drátem a cu jsem prostě víc kamoš