Takže jdu z práce do auta a normálně nastartuju nechám to chvilku běžet ,než si naladím muziku a odjiždím. Při přidaní plynu citím prudkej propad vykonu a škubaní jak kdyby se auto dusilo a zamnou vidím bílej dým, tak jsem zkusil trošku přidat jestli to vůbec pojede a nic chíplo to, zkusil jsem znova nastarovat a třepalo se to dál a mělo to tendenci chcípnou tak jsem to rači vypl. Pod výfukem jsem si všiml pár kapek oleje. Podle mě to má na svědomí turbo jelikož se nad 2tis otáček ozívalo nezdravým způsobem ,takže se asi rozpadlo turbo? nebo jeto něco jinýho? díky předem za rady.
tak dneska ráno s mechanikem po kontrole oleje zjištuji že žádný neubyl, tak startuji. Auto v pohodě naskočilo, turbo tlačí (hadice tvrdly) a po přidaní tak do 4-5tisíc otáček to začalo zase třepat, žeprej to jede na 3válce. Takže hádam že to budou vstřiky protože jsem den předtím natankoval do skoro prazdné nádrže Vervu s aditivy a spláchlo mě to bordel do vstriku... A ty kapky pod autem asi nebyly od mého auto protože tedka se tam už další neoběvily a jak jsem psal oleje tam bylo furt stejně jako před týdnem.