Vag Com 607 CZ

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Zamčeno
maniacdewil
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Re: vag com 512 cz

Příspěvek od maniacdewil »

MAX píše:
pe.namornik píše:Update na 607cz mám, ale můžu ho instalovat i na anglickou verzi vag com 512UD, pokud ne tak kde se dá sehnat 512cz.
Díky :(
Jde to i na 409ku CZ.

http://rapidshare.de/files/29685864/Vag ... Z.rar.html
proč mi při instalaci odsud hlasí avast trojskyho koně? :x (LOL) (LOL)
MKTech
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MKTech »

Mrtvý není jede ale jen do verze 1.43
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

maniacdewil píše:
MAX píše:
pe.namornik píše:Update na 607cz mám, ale můžu ho instalovat i na anglickou verzi vag com 512UD, pokud ne tak kde se dá sehnat 512cz.
Jde to i na 409ku CZ.

Dneska se mi stáhla aktualizace avastu.

Mám nainstalován anglický 607 z RossTechu, a taky mi avast začal (dnes) hlásit trojského koně. To by mě zajímalo, co je na tom pravdy
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

MAX píše:
Jde to i na 409ku CZ.

Sorry za off topic, ale ja proste zadnou 409 nerozbehl v plne variante. Vzdycky se chvili hlasi jako full a po pripojeni na jednotku si smazne soubory d1,d2 a d3 z adresare a je zase shareware.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
P.TAZZ
Aktivista

Příspěvek od P.TAZZ »

Ty 409ky sou na hovno,teda aspoň ty na interfernetu,už sem vyzkoušel snad čtyři a guano. Tak sem zase skončil už 304ky a vžycky mi zatim stačila,tak asi tak no. :roll:
martex
Přispěvovatel

Příspěvek od martex »

reesha píše:
maniacdewil píše:

Mám nainstalován anglický 607 z RossTechu, a taky mi avast začal (dnes) hlásit trojského koně. To by mě zajímalo, co je na tom pravdy

hmm tak vidím že nejsem sám :(
taky jakmile se mi nainstalovala "větší" aktualizace Avastu a pak co jsem něco začal stahovat z Rapida tak na mě vyběhlo stádo koní...bohužel Avast je najde , ale nedokáže je smazat ani přesunout.. tak teď zkouším Trojan hunter a Spy emergency :( jinak se omlouvám za OT
MARTEX ALH upgrade ASV + special switcher ECU 115/157PS - zlatá kára
BXE paštika
powered by CHF
maniacdewil
Přispěvovatel

takže bude neco s tou aktual od avastu hlasi mi to trojana totiž ve všech vag-com.exe at už 409 nebo 512 ,mam se toho bat nebo ne (vlastně už je to jedno když sem vypnul rezident a spustil to) ale byl sem tak natěšenej na ten novej kabl (včera jsem si ho koupil i s vag-tacho),že jsem neodolal 8)
maniacdewil
Přispěvovatel

tak jsem nakonec tu 512 rozchodil (napoprvé se mi neupdatoval fw) ale mrzí mě že nemam aktivovany OBD-tester.Nevíte někdo jak to rozchodit? :( samozřejmě nejde ani coding calculator
CHYTRÝ MUŽ,DAROVANÉ OPICI DO OČÍ NEPLIVE :-)
pe.namornik
Nováček

vag com 607cz

Příspěvek od pe.namornik »

Ahoj, tak jsem zkusil povýšit 512us na 607cz, asi to nejde, všechno vypadá že si rozumí, i kabel to otestovalo, ale při spouštění to hlásí, že nelze otevřít soubor s kódy code-svo.dat. Tak jsem to zatim nezkošel v autě, ale myslím si, že bude problém v hlášení chyb. :(
pe.namornik
Nováček

vag com 607cz

Maxi ten odkaz http://rapidshare.de/files/29685864/Vag ... Z.rar.html je divný, nevím, zda chce aby se stáhnul nějaký další obslužný software, ale nepodařilo se mi nic stáhnout. Nemáš to stažený a nemůžeš to poslat na pe.namornik@seznam.cz :(
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

martex píše:
reesha píše:
maniacdewil píše: proč mi při instalaci odsud hlasí avast trojskyho koně? :x (LOL) (LOL)

taky jakmile se mi nainstalovala "větší" aktualizace Avastu a pak co jsem něco začal stahovat z Rapida tak na mě vyběhlo stádo koní...bohužel Avast je najde , ale nedokáže je smazat ani přesunout.. tak teď zkouším Trojan hunter a Spy emergency :( jinak se omlouvám za OT
Hele, dneska se mi nainstalovala nová aktualizace avastu, a už je to ok. Tak to byl asi planý poplach a nebo ten trojan už má muj systém na háku (noteeth)
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
vagus
Přispěvovatel

Příspěvek od vagus »

reesha píše:
martex píše:
reesha píše: Dneska se mi stáhla aktualizace avastu.

Hele, dneska se mi nainstalovala nová aktualizace avastu, a už je to ok. Tak to byl asi planý poplach a nebo ten trojan už má muj systém na háku (noteeth)
Včera jsem se setkal se stejným problémem. Avast plašil, ostatní antiviry v klidu.
ROMIK
Aktivista

Vag com

Příspěvek od ROMIK »

Avas má dost často plané poplachy.Jinak po aktualizaci OK:
vwphun
Přispěvovatel

Re: vag com 607cz

Příspěvek od vwphun »

pe.namornik píše:Ahoj, tak jsem zkusil povýšit 512us na 607cz, asi to nejde, všechno vypadá že si rozumí, i kabel to otestovalo, ale při spouštění to hlásí, že nelze otevřít soubor s kódy code-svo.dat. Tak jsem to zatim nezkošel v autě, ale myslím si, že bude problém v hlášení chyb. :(
Povyš 409CZ na 607CZ a žádná chybová hláška nebude... Ale pochybyju, že klonovanej kabel pojede (pokud není upravenej)...
pe.namornik
Nováček

Re: vag com 607cz

vwphun píše:
pe.namornik píše:Ahoj, tak jsem zkusil povýšit 512us na 607cz, asi to nejde, všechno vypadá že si rozumí, i kabel to otestovalo, ale při spouštění to hlásí, že nelze otevřít soubor s kódy code-svo.dat. Tak jsem to zatim nezkošel v autě, ale myslím si, že bude problém v hlášení chyb. :(
Povyš 409CZ na 607CZ a žádná chybová hláška nebude... Ale pochybyju, že klonovanej kabel pojede (pokud není upravenej)...
Určitě rád povýším 409CZ,ale kde ji vzít, když odkaz http://rapidshare.de/files/29685864/Vag ... Z.rar.html je minimálně divný, není tam co stáhnout, alespoň jsem to nenašel, nebo ta stránka chce instalovat další podpůrný software? Nemůžeš poslat přímo 409cz? (LOL)
Zamčeno

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“