To jsou ty UG7 tak dobrý?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jak jsem psal v jiném vlákně:
Nechci se stále vnucovat s UG7 ale článek v posledním čísle Technických novin mě ani nijak nepřekvapil...
Jinak ještě upřesním že UG 7 v testu ADACu vyhrála v rozměrech 195/65 R15 a 175/65 R14
Pro ty co zajímá jak ADAC testuje, nechť shlédnou následující video
Nechci se stále vnucovat s UG7 ale článek v posledním čísle Technických novin mě ani nijak nepřekvapil...
Pro ty co zajímá jak ADAC testuje, nechť shlédnou následující video
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
Ja mel UG5 na Quattru a super. Minuly rok jsem na predohrab koupil Nokiany W (205ky) a zklamani. Vyjel jsem vsechno, to se musi nechat, ale v brečce a ve vlhku se s nima veeelmi spatne zatacelo.
V pondeli nazuju UG7 zase na predohrab, tak dam vedet.
V pondeli nazuju UG7 zase na predohrab, tak dam vedet.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
Takze prvnich 50km na UG7. +8°C vlhko. Jizda sice jak s platem vajec nicmene vozidlo ZATÁČÍ i na MOKRÝCH KOSTKÁCH. V přiměřené rychlosti, ale velmi stabilne.
Což je přesně to, co od gum chci - když "škubnu" za volant, tak abych nejel pořád rovně. Záběr na sněhu je druhořadý, protože od toho máme řetězy.
Což je přesně to, co od gum chci - když "škubnu" za volant, tak abych nejel pořád rovně. Záběr na sněhu je druhořadý, protože od toho máme řetězy.
Dodge Challenger 6.4 V8
- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mě asi přijdou zítra. Tak jsem na ně zvědav.lt.kubosh píše:Takze prvnich 50km na UG7. +8°C vlhko. Jizda sice jak s platem vajec nicmene vozidlo ZATÁČÍ i na MOKRÝCH KOSTKÁCH. V přiměřené rychlosti, ale velmi stabilne.![]()
Brácha má ty matadory, když je Rybízek tak chválil, tak jsem na ně taky zvědav.
Keďže som zo Slovenska, tak ten posledný príspevok ma dobre rozosmial. Aj ja som stále jazdil na zimných matadorkách a myslel som si , že sú super. Kupoval som ich aj z dôvodu podpory slovenského výrobcu a samozrejme pre ich nízku cenu. Tejto zimy som musel opäť riešiť kúpu nových zimných pneumatík, keďže staré boli KO. Dlho som sa rozhodoval a nakoniec som vybral Continental TS 780 175/65/14. Je pravda, že ešte sneh nevideli, takže nemôžem posúdiť ich kvalitu. No mám ich odskúšané na mokrej ceste pri teplotách okolo nuly. Je to ozaj rozdiel oproti matadoru. Hlavne ma prekvapila nízka hlučnosť. Veľmi dobre sa to rozbieha a drží stopu v zákrute. Zatiaľ toľko z mojich pocitov.
SEAT IBIZA 1.9 TDI 66kW AGR
- Rybízek
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
zatím to vypada že až napadne sníh,budu s těch gum mít hadry
jinak ja chci zimní gumu ktera funguje na sněhu to jak funguje na suchem či mokrem asfaltu či jak je hlučna při 130 mě celkem nezajíma. nemám ty gumu na cestování ale na to abych dojel v zimě domu a cestou si pohral
jinak ja chci zimní gumu ktera funguje na sněhu to jak funguje na suchem či mokrem asfaltu či jak je hlučna při 130 mě celkem nezajíma. nemám ty gumu na cestování ale na to abych dojel v zimě domu a cestou si pohral
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
Golf II TDi