V stredu teda uvidime co je to poriadny chip

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Na 150PS máš malé vstřiky, dá se to, ale prodloužením doby vstřiku, ale to ti pak už nevstřikuje nafta tam kam má a je to dost neefektivní, to jsou přesně ty chipy co nebrat, leda tak na sprinty.subz3ro_tdi píše:Ja hladam optimum, ako hovori BH motorJe tam nova dvojhmota od LuK-u, takze pokial sa nenajde nejaky kupca za rozumnu cenu tak tam jednohmotu davat nejdem. Kazdopadne ta spojka toho udrzi dost, mozno bude stacit lepsie oblozenie lamely....
To auto ide krasne aj s MaxTDI chipom, aj ked tomu obcas kolise vykon ked je zrejme zblbnuta RJ a takisto sa to odspodu chova dost prasiacky, takze sa s tym blbo jazdi na komfort alebo v zacpe. Osobne si myslim ze tych 150PS by tam kludne mohlo zostat, ale priebeh krutaku by mal byt iny... ale ved uvidime, ked sa zveziem, ze aky bude rozdiel
Ano, viem ze tie seriove 81kW su male, chcem tam dat Sprint764 trysky.Kornout píše:Na 150PS máš malé vstřiky, dá se to, ale prodloužením doby vstřiku, ale to ti pak už nevstřikuje nafta tam kam má a je to dost neefektivní, to jsou přesně ty chipy co nebrat, leda tak na sprinty.
Dvouhmota při 150PS už dosává pěkně na prdel, to musí vybrovat při 2000ot, to mi neříkej.
Nie,nie... boli nehorazne zacpy medzi Zilinou a Martinom, takze som mal meskanie pol hodinu a o pol piatej uz byva tma. Tak sme to aspon nalogovali a Brano si zobral cislo RJ. Do vikendu urobi nejaky optimalny chip (apson dufam)MareC3k píše:subz3ro_tdi: no co ako? chipovalo sa dneska?