takze kdyz to ma byt poradne tak to levny rozhodne nebude

polovicaty reseni sou cesta do pekel..
Moderátoři: šulda, Moderátoři
eazy20 píše:trafil si sa do ciernehosubz3ro_tdi píše:Mr. Drapek predpokladam
ako vidis tak netrafilJamal.1 píše:z paskova kamarad prokop dela ridici jednotky u continentalu takze bych se toho nebal
Velmi silne pochybujem ze pri vykone 180k dokaze VA turbo zregulovat tlak na 1.25barTDI tech píše:Pokial fuka 1.25 tak to je da sa povedat ako seria. Avsak potom donho musi nalievat set sakramensky nafty takze uz tam musi byt znacna dymivost. Ludia tu chceli len naznacit ze VA 180k bez dymu dlhodobo nezvladne.
pise tam 1,52 coz je bezproblemovy tlak pro VA / nevim jak jste prisli na 1,25 , ale kazdyho normalniho cloveka by asi nenapadlo nastavit tlak pod seriovou hodnotu , kdyz se honi za vykonem /subz3ro_tdi píše:Velmi silne pochybujem ze pri vykone 180k dokaze VA turbo zregulovat tlak na 1.25barTDI tech píše:Pokial fuka 1.25 tak to je da sa povedat ako seria. Avsak potom donho musi nalievat set sakramensky nafty takze uz tam musi byt znacna dymivost. Ludia tu chceli len naznacit ze VA 180k bez dymu dlhodobo nezvladne.Inak suhlas s tym co si napisal...... uz som pisal aj Drapkovi na SZ, nemyslel som to nijako ustipacne..... za kazdeho nech hovoria vysledky, my ostatni si mysliet mozeme co chceme....
Vskutku bych chtel videt hodnoty EGT ... to turbo musi mit uz kufry na cestu do turboservisu uz davno sbalenedrapek píše:...
Prepacte. Hovorim ze uz musism zajst za ocnym nech mi predpise okuliarechiptuning píše:pise tam 1,52 coz je bezproblemovy tlak pro VA / nevim jak jste prisli na 1,25 , ale kazdyho normalniho cloveka by asi nenapadlo nastavit tlak pod seriovou hodnotu , kdyz se honi za vykonem /subz3ro_tdi píše:Velmi silne pochybujem ze pri vykone 180k dokaze VA turbo zregulovat tlak na 1.25barTDI tech píše:Pokial fuka 1.25 tak to je da sa povedat ako seria. Avsak potom donho musi nalievat set sakramensky nafty takze uz tam musi byt znacna dymivost. Ludia tu chceli len naznacit ze VA 180k bez dymu dlhodobo nezvladne.Inak suhlas s tym co si napisal...... uz som pisal aj Drapkovi na SZ, nemyslel som to nijako ustipacne..... za kazdeho nech hovoria vysledky, my ostatni si mysliet mozeme co chceme....
p.s.docela se mi libi jak tomu vsichni nejlip rozumi - je to to jako kdyz pekar prijde ke krejcimu a rika , mas to spatne usity ................no coment
Prepacte. Hovorim ze uz musism zajst za ocnym nech mi predpise okuliarechiptuning píše:pise tam 1,52 coz je bezproblemovy tlak pro VA / nevim jak jste prisli na 1,25 , ale kazdyho normalniho cloveka by asi nenapadlo nastavit tlak pod seriovou hodnotu , kdyz se honi za vykonem /subz3ro_tdi píše:Velmi silne pochybujem ze pri vykone 180k dokaze VA turbo zregulovat tlak na 1.25barTDI tech píše:Pokial fuka 1.25 tak to je da sa povedat ako seria. Avsak potom donho musi nalievat set sakramensky nafty takze uz tam musi byt znacna dymivost. Ludia tu chceli len naznacit ze VA 180k bez dymu dlhodobo nezvladne.Inak suhlas s tym co si napisal...... uz som pisal aj Drapkovi na SZ, nemyslel som to nijako ustipacne..... za kazdeho nech hovoria vysledky, my ostatni si mysliet mozeme co chceme....
p.s.docela se mi libi jak tomu vsichni nejlip rozumi - je to to jako kdyz pekar prijde ke krejcimu a rika , mas to spatne usity ................no coment