[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" bionafta do VW T4 2.4D r.v.1991 - DP forum
čaute chcem sa opýtat či by sem mohel dávat bionaftu do vw t4 2.4D r.v.1991. že či to ten motor vydrží, poprípade či to vydrží čerpadlo... a či s tým palivem máte nejaké skusenosti v podobných motorch... dakujem.
Ford Galaxy II
1.9 TDI PD 85kw 250000 km
VW transporter 2.4D 57kw 300000 km
Jeep Cherokee xj 4.0i 135 kw 143000 km
Záleží jak kde a u koho. Kdysi mi u Rangla v Sezimovo Ústí řekli, že jen práce na čerpadle Bosch - Citroen 1.9TD cca 2.500 Kč + materiál. No a p. Měšťan z Říčan u Prahy mi ho dal do kupy celkem za 2.500 i s prací a šlape už cca 5 let jako hodinky a mám tam hlavu z TDi.
ok tak teda myslíte že by to bolo v pohode, to sem rád. lebo sem zehnal bionaftu prímo ze Slovnaftu tak snád bude kvalitná... a ani cena neni najhorší tak skusím a uvidím... a asi to budem aj rídit z normálnu naftu.....aspon 1:2 1díl nafty a 2 díly bionafty.... a ešte taká maličkost, kde sa dá objednat tá repas sada na čerpadlo?
Ford Galaxy II
1.9 TDI PD 85kw 250000 km
VW transporter 2.4D 57kw 300000 km
Jeep Cherokee xj 4.0i 135 kw 143000 km