Octavia tdi 66kw ALH na volnobeh netopi - vsetko vyskusane
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Odpovědi: 0
Octavia tdi 66kw ALH na volnobeh netopi - vsetko vyskusane
Zdravim chlapi. Tem o tom, ze octavia netopi je tu vela ale asi mam specificky problem. Za jazdy octavia topi aj ked nie bohvie ako ale topi a hned ako zastavim a auto bezi na volnobezne otacky tak zacne fukat studeny vzduch. Zacalo to robit po vymene radiatora kurenia nakolko stary tiekol a v aute bol hrozny zapach a rosili sa okna. Bolo mi povedane aby som vymenil termostat a vraj to prestane. Spravil som a nic nasledne sa robili rozvody plus vodna pumpa a menilo sa aj tesnenie pod hlavou ktore bolo udajne pricinou toho ze auto na volnobeh netopi lebo tlakuje do chladiaceho okruhu vzduch a zavzdusnuje mi radiator kurenia. Ked som jazdil s povolenym vieckom tak topilo trosku lepsie ale aj tak to nebolo tak ako pred vymenou radiatora tak som to tesnenie nechal vymenit, lebo som veril ze chybou bude asi tesnenie a nepomohlo...A akosi mi uz nikto nevie pomoct a vonku je uz zima Zda sa mi, ze je to zavzdusnene ale vraj octavia sa odvzdusni sama tak neviem co s tym... aj ked by sa mala odvzdusnit sama nedava mi to logiku lebo vrchna hrana radiatora kurenia je vyssie ako navyssi bod expanzky a fyzika hovori, ze vzduch dole nepojde....
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Nováček
Filtre su komplet vsetky nove, hadice som prekontroloval a zdaju sa vsetky v poriadku, pumpa je nova a je s kovovou vrtulkou lebo viem ze pri plastovych bol problem s tym ze sa pretocili. Dufam ze radiator nebude zly alebo chybny lebo zas budem musiet ist dole cela palubovka
a rozmyslam nad tym radiatorom ale ak by bol cez neho slaby prietok ta vystupna hadica z neho by bola asi menej horuca akk vstupna ci nie? A klapky na kureni tiez funguju aj to som pozeral...

-
- Aktivista
-
- Aktivista
v sobotu si zajed sem http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... GQ&cad=rja
žen to až na vrchol a máš to odvzdušněno, pozor na odlétávající kamení
žen to až na vrchol a máš to odvzdušněno, pozor na odlétávající kamení

-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
na koktávce je expanska pod radiátoremsenioring1 píše:Predok auta postaviť do kopca tak , aby bola expanska spoľahlivo nad radiatorom .

začni studovat

tento odkaz co jsi dal platí pouze v případě že nad hladinu je volný přístup vzduchuslovacek.milos píše:na koktávce je expanska pod radiátoremsenioring1 píše:Predok auta postaviť do kopca tak , aby bola expanska spoľahlivo nad radiatorom .http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... GQ&cad=rja
začni studovat
G4 ARL chip Reesha , turbo - Oleg turbopower (2,... bar )
140 KW 435 nm ( na ježdění do práce ideál )( bude na prodej )
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
140 KW 435 nm ( na ježdění do práce ideál )( bude na prodej )
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4